Today

Inte långt kvar till nyår nu. Det är många som har gjort en lista på hur året har varit får se om jag kanske gör en sådan imorgon. Idag så var jag ju dårå på stan först som jag skrev i inlägget innan. Sedan vid två kom sophie och emelie hit. Vi snackade om massa saker och kollade på film. Trevligt. sen när dom gick så har jag inte gjort så mycket käkat mat och varit inne på datan.


Nyårs klänning.

Var och lämmnade tillbaka koftan som jag skulle ha på nyår och köpte istället en klänning som jag tänkte ha på mig. Sedan avnände jag "presentkortet" på 50 kr som man fick i VR och köpte ett nagellack !


Stockholm

Igår var jag i sthlm med Emilia. Jag tog nio tåget in så jag skulle hinna gå hem till henne först. Sedan gick vi på stan och kollade, käkade mat och så klippte jag mig också, väldigt trevligt. Sen åkte jag hem med Therese sen som också var i sthlm. Vi gick och hyrde film och sov hemma hos mig. =)

Idag så blir det tydligen sthlm igen =/ Tråigt. Sen får jag se vad som händer.

Fjällen

Nu drar jag till fjällen och firar jul. Det kommer bli så mysigt, hoppas jag ialafall. Kommer nog inte kunna skriva förns på tisdag eller något. Men godjul på er alla !

Julavslutning.

Idag var det julavslutning dårå, först lyssnade vi på några som sjöng sedan fick vi betygen. Har höjt mig i tre ämnen jag är väldigt nöjd. Efter det så gick jag och Amanda hem till mig och sedan åkte vi till sthlm och gick på bio, handlade julklappar och käkade. Jag kan inte fatta att det är jul på söndag imorgon så ska jag slå in julklapparna och sen på lördag så åker vi, jag längtar.

Pysseldag

Idag har vi haft pysseldag i skolan, mysigt. Sedan var det vollyboll lärarna mot eleverna det var kul att tittta på =) Imorgon så slutar jag jippi, efter det så ska jag och Amanda in till stan och fika och kolla lite. Men nu måste jag gå och vara lite social med Tess. Ciao

Måndag

Idag har det varit kallt, kanske snön är på g ? Hoppas faktiskt på det så jag kan få lite julkänsla är ju inte ens en vecka kvar till jul. Men men idag så har jag varit i skolan som vanligt gick värligt segt, vi  kollade typ bara på film (tråkiga filmer!) och jag får ont i huvet av det. Efter skolan var jag med Amanda en stund vi kollade på OC och åt cheescake mumus ; )


3:e Advent

En vecka kvar till jul, har två julklappar kvar att köpa men det hinner jag nog. Idag så har jag varit i skärholmen och kollat runt lite men hittade ingenting som jag  ville ha. Sen nu på kvällen har jag kollar på oc med bror, tack amanda för att jag fick låna boxen ; ) Nu ska jag dricka te, ha det bra !


Lucia

Bloggen funkar ! Igår så var det lucia det var jätte mysigt först på morgonen fick vi lussebulle och varm choklad sedan kollade jag på lucia tåget, och efter skolan bakade jag och mamma och lyssnade på julmusik =) 10 dagar kvar till jul men ingen snö ? Borde komma snart HOPPAS jag iafall. Ciao

Förkväll.

Sofi min "plast kusin" var med i förkväll idag, hon var jätte duktig och visade kläder för tjallamalla bara så ni vet det. Men nu hade jag tänkt duscha sedan ska jag plugga. Ciao

Önskelista med bilder

• Peak Jacka
 


•Ögonskugga från make up store

 


Nya cheap monday

     

•Ny parfym

   

•Plånbok eller vad man ska kalla det



Ja det är lite vad jag önskar mig sedan är det ju alltid bra med pengar också så man kan köpa vad man vill ha. Nu ska jag sova Godnatt !

Järna

Idag eller igår kanske man säger eftersom klockan är över tolv så var jag i järna. Var med tess och några. Vi körde poker (hade aldrig spelat det) och jag vann ! =D Haha sen gick vi till jockes syssling som hade "inflyttningsfest" men det var as tråkigt så vi drog ganska så snabbt. Åkte hem vid halv 12 och nu sitter jag här och har SÅ tråkigt. Ciao !


Fredags shopping.

Kom nyss hem från sthlm, var där med Amanda vi var där och "julshoppade" Jag köpte till mamma och moster. Efter det åkte vi till Tjallamalla på södermalm där sofi praoar det är alltid lika trevligt att träffa henne. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Ciao !


Trött tröttare tröttast

Hejsan hoppsan !
Kom hem från skolan för ca 15 minuter sen fan vad trött jag är idag. Hade svårt att sommna igår kväll men idag kommer det nog inte bli några problem alls.

Imorgon ska jag åka till Thomasgymnasiet och kolla. Jag vet inte vart jag ska söka än panik ? Ja. Men nu ska jag gå och käka hejdå !

Jul lista

Julfavoriter
Favoritjulsång: Mariah Carey - All I want for Christmas is you
Favoritjulprogram: Julkalendern haha
Favoritjulfilm: Lätt Mysteriet på Greveholm
Favoritjuldoft: Pepparkakor
Favoritsak att göra under julen: Shoppa julklappar, baka och bara ta det lungt.

Jultraditioner
Vilka färger dekorerar du din julgran i? Rött ,silver, guld typ
Vad äter du till julmiddag? Jag gillar inte Julmiddag men får väll bli kötbullarna ; )
Går du till kyrkan på julafton? Nej
Vad gör du under högtiden?
När sätter ni upp julgranen? Dagen innan julafton
Brukar du dekorera fönstren eller självaste huset med ljusslingor? Julstjärna i fönstret.

Detta år
Kommer du fira med familjen? Ja självklart
Kommer du gå till kyrkan? Nej
Kommer du baka? Ja det är klart
Kommer du ge bort julklappar och julkort? Ja.

Måndag

Första skoldagen är över =). Har kännt mig lite dålig idag, haft ont i huvudet och i halsen. Usch vill värkligen inte bli sjuk jag hatar det. Men men dagen har gått ganska så fort ändå. Men nu när man är hemma så måste man ju göra läxor också, så tråkigt. Ciao !


Läxor
Musik - Prov
Engelska - Extra uppgifter
Sv - Prov
So - Läxförhör på Kina.

1:a Advent

Har inte skrivit sen i fredags, har inte haft tid eller orkat. I fredags var jag med Amanda vi kollade på idol och sedan på lördagen gick vi på stan. Sen kom Emilia senare  på kvällen trevligt och idag har jag bara tagit det lungt. Har haft ont i huvet hela dagen usch. Ciao

Fredag kväll.

Amanda sitter här brevid mig och vi sitter och glor på tv. Mysigt, har just kollat på idol och bastat. Marcus ska ju lätt vinna eller hur ? Aja dagen har varit bra i övrigt, har satt upp min julstjärna så det ska bli lite julstämming ialafall. Jag vill ha snö NU. Men nu ska jag se idol igen Ciao

Marcus

Dagens

… klädsel på dagen: Tröja från gina, svarta jeans, halsband från h&m.
… klädsel på kvällen: -
… frisyr: utsläppt
… händelse: Skolan, Varit med Amanda
… vill ha: Snö
… sjuka: Ingenting
… tråkigaste: Skolan
… roligaste:
… köp: Sockerbulle
… humör: Pigg
… läsning: Typ Engelska i skolan