nancys

Gjorde om bloggen lite och det känns mycket bättre så som jag har nu.

Snart ska jag åka in till stan med Tess och käka på Nancys, ska bli mysigt! Jag ska försöka tvinga ner Linda till stan också för jag vill träffa henne för jag saknar henne. Men men senare idag har jag ingen aning om vad som händer. Kanske borde börja kolla på alla läxor som ligger och väntar. Eller nää jag tar det nog imorgon. Nej nu ska jag göra nått vettigt istället för att sitta här! Pusshej

Söndag

Gårdagen blev väldigt lyckad. Var hemma och Frida som hade fest eftersom hon nyss fyllt år. Fick festa med massa gammla kompisar eller vad man ska säga. Kompisar som jag inte har festat med på 23344545 år i alla fall och det var väldigt trevligt. Kvällen slutade med hicka och jag blev inte glad för det är det värsta som finns.

Och jävlar i havet vad jag har varit seg idag. Har inte orkat göra mycket. Vaknade upp med älsklingen och vi spelade guitar hero jag van hela tiden för jag är så bra haha. Sen gick han hem och jag såg på film med Mamma.
Sen har jag inte gjort så mycket mer fick huvudvärk efter filmen så jag har bara tagit det lungt.

Imorgon blir det sthlm med Tess och Marcus men innan det ska jag ta spruta :O Shit jag kommer dö, jag har ju bara svimmat av stick i fingret två gånger haha lyckat!


Lördagen



En bild säger mer än tusen ord

Alla hjärtans dag

Igår var det då alla hjärtans dag och den firades med älskling. Efter skolan drog jag ned på stan för att hitta något till han och så träffade jag Linda baby <3 hon är alltid lika söt. Det blev i alla fall en t-shirt med tryck på. Efter det så mötte jag upp M på stan och han hade köpt en ros till mig och så väntade ett paket också. Sötis! Vi gick och fikade och pratade om, livet? typ hehe. Det var jätte mysigt i alla fall. Sedan tog vi bussen hem och vi öppnade presenterna. Jag fick en svart, grå och vit mönstrad sjal och örhängen. Tusen tack baby :) Jag vet att alla hjärtans dag inte handlar om presenter, dagen är så överskattat men endå kan man inte låta bli att köpa något till den man älskar. Kvällen avslutades med att M sov hos mig. En väldigt lyckad dag!

50582-466











Romme

Igår var det romme med skolan som gällde. Gick upp 4.40 inte härligt precis. Men men det var bara att palla sig upp. Var i södertälje vid 6 och där mötte jag upp resten av klassen/skolan.

Väl framme i romme var det jätte bra. Fint väder dock lite blåsigt! men det funkade endå. Jag vet inte vad jag ska skriva men nu vill jag åka till vemdalen eller något för att det var så kul.

Medieproduktion

Vi gör ett arbete i Historia och medieproduktion, det är så att vi ska välja en person och skriva om honom/henne och i mediekúnskapen ska vi göra om bilden på personen vi valt och sätta in vårt egna ansikte. Lite kul faktisk. Ni får en smygtitt på hur min bild ser ut, är dock inte klar ännu


image465

School

Då var man tillbaka i skolan igen då efter att inte ha varit här på nästan fyra dagar. Det känns ganska skönt att vara tillbaka jag blev så uttråkad av att bara sitta hemma förra veckan. Den enda lektionen jag längtar till idag är medieproduktion alla andra så som matte och spanska kan ju gå och hänga sig. 

Efter skolan ska jag hem och plugga som en idiot! skulle ha gjort det igår men hade sån huvudvärk satt det blev till att se på film med M istället. Men idag så ska jag plugga, matte och samhälle. Jag gruvar mig redan.

Jag hade inget vettigt att säga men endå!

Sick

Jaha så var man sjuk igen, även om jag känner mig bättre nu. Har vaknat flera gånger inatt av att jag haft sån huvudvärk satt det blev inte mycket sömn för mig. Bestämmde mig för att vara hemma idag. Lika bra de, men jag tänker nog gå till skolan imorgon i alla fall. Det är inte så jobbig dag imorgon, slutar runt ett och då ska jag hem och plugga. Jag har så himla mycket prov nu även om det är lite längre fram så känner jag panik. Som nästa vecka har jag  både samhällsprov och Matte prov. Och veckan efter det har jag natur prov och historia arbete som ska vara klart. Men jag kämpar, idag har jag inte alls tagit det lungt utan jag har faktiskt gjort klart två läxor. Duktig Emma. Ska väll snart börja titta på den tråkiga matte läxan också, usch jag gillar inte matte längre!

THIS IS ENGLAND

Kvällen har spenderats med älskling. Vi har kollat på filmen "This is England" den var riktigt bra må jag säga. Den var väldigt hämsk också men jag rekomenderar den starkt. Nej det var väll bara det jag ville säga, nu ska jag sova för jag börjar känna mig sjuk igen och det är inte bra.

image464

Bilder från i Fredags


Helgen som varit

Sitter och har historia men jag har ingen lust att jobba just nu för jag har inte bestämmt vilken person under 1500 - 1600 talet jag ska vara än men det löser sig väll. 

Så istället för att plugga tänkte jag berätta lite om hur min helg har varit. I fredags tog jag och Amanda tåget upp till sthlm och sedan hem till Emilias fina lägenhet på södermalm. Vi drack och hade det trevligt, det var så kul att träffa henne eftersom jag inte har träffat henne på flera månader? eller nått sånt. Hur som helst så blev det en hel lyckad kväll med mycket dans och kanske lite för mycket av det goda. Sedan tog vi sista tåget/bussen hem och var hemma vid två och då kom älskling hem till mig och sov.

Lördagen var den segaste på länge. Både jag och Marcus hade damp för att vi inte visste vad vi skulle göra. Låg framför tv:n hela dagen och segade. Sedan tröst åt vi chips och dipp för att vi hade så tråkigt haha. Men sen bestämmde vi oss för att gå hem till Ante. Där drack vi milkshake och sedan gick dom ut och åkte pulka klockan 12 hehe. Men det var faktiskt mysigt, fast jävligt kallt.

Söndags så hyrde jag film och satt och kollade på den i min ensamhet. Det blev "ciao bella" den var väll inte så jätte bra men den var endå mysig. Sedan läste jag över hundra sidor i deckar boken som jag håller på läser "i denna stilla natt" jag lovar det går inte att slita sig från boken. haha

image463