Talk med Bror

Ser det här konstigt ut? nej
Kan jag ha dom här skorna? ja
Ska jag ha andra skor? nej
Ser brallorna för stora ut? nej
Ser jag tjock ut? nej
Kan jag gå så här? Ja

Altså bror, samma sak varje dag typ!

Smart som jag är

Sov hemma hos älskling inatt. Vaknade vid klockan tio (trodde jag), och eftersom jag åker till Barcelona inatt så ville jag vara hemma i tid. Så jag åkte hem sätter mig framför datan och ser att klockan är 9:23. Ingen har ens nämt att man ska ställa tillbaka klockan idag, arg jag blir! hade kunnat sova längre då!

Men men that's life! Nu ska jag ladda in ny musik på mobilen, sen ska jag packa sen ska jag hem till en tjej och 

intervjua henne (medie läxa) som vi har. Ska nämligen göra ett repotage!  Pusshej


Sofi Holmlund <3



Jag har kännt sofi ända sedan jag var liten men jag hade ingen aning om att hon var såhär bra på att sjunga. Det är hon som spelar piano också! Det är värt att lyssna på. Pusshej

Ny färg

image389Var hos frisören idag och färgade håret. Kännde att det vekligen behövdes, var så trött på min färg som jag haft enda sedan i februari (!) Så nu fick det bli en mörkare nyans av brunt. Blev faktiskt nöjd med det.

















Nu ska Emma plugga, Pusshej

"Jag har mens värk"



Hahaha jag är nästan säker på att alla har sätt  den, men den är så rolig tycker jag.

<3

50582-383

Jag älskar den här bilden, den är tagen från när vi spelade in våran film "brustablett" i skolan.

En bild säger mer än tusen ord







helgen som varit

Lördag: På kvällen var jag med älsking, Tess, Ante,  Amanda och Sophie hemma hos mig. Vi spelade våghals, det var jätte kul. Stackars dom som fick konsiga sms osv. Exempel: skicka ett sms till två personer med följande text: "jag tvekar över min sexualitet. Vad tycker du jag ska göra". Väldigt kul hade vi det i alla fall. Senare på kvällen så badade vi i min bubbel pool och pratade skit.

Söndag: Vaknade vid tio och hade det tråkigt eftersom Marcus inte vaknade förns halv tolv. Anyway vid halv ett gick vi till turinge marknad. Var där alldeles för länge eftersom jag typ frös igäl när jag kom hem. Så när jag och Marcus kom hem till mig så badade vi igen, mys! Senare på kvällen käkade vi mat från greken, det var gott. Efter att jag käkat gick jag ut och träffade Tess och Jocke.

Ja det har varit en väldigt så seg helg men den dög i alla fall. :)


Fredag

Igår så var jag ledig från skolan, väldigt skönt. Vaknade vid elva och åkte till sthlm med Marcus och Therese vid ett. I stockholm så träffade vi Emilia, Ante och hans kompis Tom. Det var roligt att få träffa Emilia eftersom det var hundra år sedan. Anyway så hände det massa roliga små saker, men som jag inte tar upp på bloggen.

Ett spel fick följa med mig hem, "vågahls" det är som sanning eller konsekvens. Det ska jag spela med mina vänner någon dag.

Vid fem åkte jag och Therese till heron city  för att gå på bio. Vi mötte upp Sophie och Mickis också. Vi såg supersugen, men några äckel barn förstörde hela filmen >< Det var typ matkrig hela filmen och alla äckel barn satt och skrek och pratade HELA JÄVLA FILMEN! Så vi drog innan den ens hade slutat, men vi gick och klagade så vi fick ersättnings bio biljetter. Så det blir bio någon annan dag också :) Men jag blir så jävla arg ändå! Aja nu vill ja inte vara sur så ska sluta skriva om det nu.




Helgen

Sitter här och försöker förstå mig på spanskan men det går inte så bra. Vill att det ska bli kväll så jag kan få sitta framför tv:n och se på en bra film och äta chips med dipp. Yummii. Eftersom det inte går så bra med pluggningen så tänkte jag skriva lite vad jag har gjort i helgen.

Fredag: Drog hem till Ante på fest. Träffade Amanda och Emelie som jag inte träffat på hundra år känndes det som, vädigt roligt att träffa dom. Kvällen blev mycket lyckad för min del men det var inte lika roligt att gå hem hela vägen eftersom det var en bra bit. När jag väl var hemma så sommnade jag direkt.

Lördag: Vaknade och var lagom seg. Tyckte att dagen var den tråkigaste dagen i mitt liv ett tag. Så jag ringde Amanda och sa att vi skulle hitta på nått. Så det blev filmkväll hemma hos henne tillsammans med Ante, Marcus, Tess och Sophie. Vi kollade på hip hip hora som gick på tv:n ;) Jag höll på sommna till filmen så gick hem innan den ens var slut, illa.

Aa söndagar ser ju oftast lika dana ut som alltid. Vaknar, tar det lungt, försöker plugga, ser på tv och sommnar. Det tänkte  i alla fall jag göra idag.


Helg

Det här med att blogga går inte så bra för mig. Har ingen ork till det, men men tar ett inlägg nu i alla fall.

Den här veckan har gått väldigt fort, redan fredag vilket betyder helg. Idag så blir det antigen spelning i Södertälje eller fest med Amanda baby. Får se hur det blir. Imorgon så har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske sthlm med mamma om hon vill. Och på Söndag ska jag fika med Sofia som jag inte träffat på jätte länge, så det ska bli mysigt.

50582-373
Saknar dig Amanda <3