Tekniska museet

Sitter just nu på tekniska museet i stockholm och väntar på att klockan ska bli tre så vi kan åka hem. Jag och Therese har precis skrivit två stycken nyhetsartiklar, vi skrev om en våldtäkt i Hovsjö och om ett rån på 7-eleven. Det var ganska så roligt faktiskt. Dom som jobbar med tv kommer att få sända programet på lokal tv:n och radio gruppen kommer att få sända deras program på 88.0Mhz. Synd attt inte tidningen kommer att publiceras bara.

Wendela hebbe gymnasiet

Igår så började jag skolan igen efter ett långt  härligt sommarlov. Jag  började på Wendela hebbe, sam media Och jag tycker att det verkar väldigt bra. Igår första dagen gjorde vi inte så mycket, blev mest till att lyssna på lärarna och så.

Idag så ska vi åka till stockholm med klassen, vi ska till tekniska museet. Där kommer vi bli indelad i grupper om tio, en grupp ska jobba med tv en med radio och en med tidning. Jag valde tidning som första val så jag får hoppas att jag får det. Berättar mer ikväll om det var roligt!

Nu ska jag till bussen Ciao!

Sommarlovet

Ojoj har inte skrivit någonting nästan på hela sommarlovet. Men har inte haft någon lust till det. Men det här sommarlovet har varit toppen, inte för att jag gjort något speciellet men det har bara varit bra. Har varit hemma nästan hela sommarlovet och då jag inte har varit hemma har jag varit i Hudiksvall och på Gotland.

Hudiksvall med Amanda var jätte roligt. Kanske roligare än förra sommare till och med.  Roligt att träffa Johan och Martin igen. Och så fick jag ju träffa Jonna Winkler och det var länge sedan, så det var roligt det!

 Blev inte så mycket sol och bad den veckan efetersom det var ganska dåligt väder. Men en dag åkte vi i alla fall ut med båten och Badade, det var mysigt. Sedan gjorde vi massa knäppa saker som vi inte ska ta upp här (:


<3

Två månader idag!



Jag älskar dig Marcus <3