Seg

Fan vilken seg dag det här har varit! Vaknade vid halv elva och tog med mig täcket till tv:n och där satt jag och glodde i cirka två timmar. Sen åt jag äcklig lunch och sen har jag skrivit massa i boken om mig själv. Tråkigt men den ska snart vara klar så måste jobba på. Efter att jag skrivit i den i cirka en timme så råkade jag sommna ett tag. Jadu seg dag eller vad?



gårdagens låt: Allt me Lasse lindh
gårdagens dusch: typ vid tolv på kvällen
gårdagens frisyr: Uppsatt
gårdagens smink: foundation, rouge o mascara
gårdagens klädsel: Svarta tights och svart känning från vila
gårdagens händelse: Käka lunch med brudarna
gårdagens vill ha: en bättre dag
gårdagens saknad: mycket
gårdagens drog:  Inget speciellt
gårdagens tråkigaste: ett samtal med mamma
gårdagens bästa: Amanda fick mig att skratta
gårdagens måste: Gå 10 000 steg (jag klarade över det)
gårdagens dricka: pepsi
gårdagens köp: pastasallad med kyckling
gårdagens mat: Pastasallad med kyckling och tacopaj
gårdagens sjuka: ont i nacken och lite överallt, fråga mig inte varför
gårdagens mående: kunde ha varit bättre

Lunch

Idag vakande jag vid elva och det var så skönt att få sova ut lite. Gick upp fixade mig lite och tog ett bussen in till stan för att fika med brudarna. Vi käkade lunch på nancys och det var gott ^^. Åkte med tre bussen hem och här hemma har jag inte gjort så mycket annat än att städa min garderob och varit inne på datan (A).

Nej nu ska jag ringa någon rolig människa! Ciao

Today

Äntligen så är det helg och så är vi ju lediga på måndag och tisdag också vilket känns väldigt skönt. Ska sova länge länge imorgon har jag bestämmt!

Idag så har det varit skola som vanligt och jag hade det sista nationella provet idag, är så glad att det är över nu. Men hur det gick vill jag inte prata om. Anyway nu ska jag inte tänka på tråk skolan. Nu ska jag ut och sola och lyssna på min älskade ipod! Ciao

Helg



Igår så var jag i sthlm med Veronica och tre saker fick följa m:ed mig hem. Jag såg ett par lite kortare jeans som jag ville/vill ha men de var slut i min storlek :( men ska kolla om dom har fått in nya på Torsdag då jag ska till sthlm igen.

Bild 1 + 2: Dessa linnen kommer från Monki och kostar endast 100 kr. Härligt att ha på sommaren tycker jag!

Bild 3: Köpte vans skor igår men det fick bli med döskallar på.  Ursäktar för den dåliga bilden på skorna men jag orkade inte ta någon ny. (dagens klädsel)

Ny

Ska nog inte ha någon blogg pause ändå. Igår så var jag i skärholmen med mammi och en t-shirt från monki fick följa med mig hem. Hittade även vans skorna jag vill ha men de var slut i min storlek. Typiskt! Men ska kolla om jag hittar de imorgon då jag ska till sthlm med Veronica.


50582-292

blogg pause?

Jag känner för att ta en liten pause från bloggandet, men jag har inte bestämmt mig ännu! Har liksom ingen lust att blogga just nu eller jag vet inte riktigt.

Ciao

Fredag

Ursäkta för mina dåliga uppdateringar men jag är bara så trött.

Idag så har jag varit i skolan (som vanligt) och efter skolan gick jag hem och satte mig vid datan och ja sen har jag inte gjort så mycket tihi! Ska på någon spelning ikväll men några. Kanske inte  så jätte kul men roligare än att sitta hemma och vara tråkig människa. Nu ska jag duscha, CIAO ! vilket roligt inlägg..eller inte!

Jao

Idag har det varit en as jobbig dag i skolan vi hade bara långa och tråkiga lektioner. Men jag fick mvg på min uppsats om william shakespeare och det gjorde mig lite gladare.

Jag har värkligen ingenting att göra just nu eller jag borde plugga men jag orkar inte. Juste det är matte nationella imorgon, Im dead!

Dagens...

Dagens låt: The sounds - painted by numbers

Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: concealer , mascara och rouge
Dagens händelse: Tråk skola
Dagens planer: Plugga, se på DH och ugly betty det får jag inte missa!
Dagens vill ha: varmare väder tack.
Dagens saknad: det är mycket det.
Dagens drog: Min ipod och godis.
Dagens tråkigaste: att det gick skit på No provet.
Dagens bästa: kom in på det gymnasiet jag ville
Dagens finaste: vet ej
Dagens måste: Plugga !
Dagens dricka: Redbull
Dagens köp: Godis efter skolan
Dagens mat: I skolan var det jätte äcklig mat typ kebabgryta med ris, usch
Dagens sjuka: Nada
Dagens mående: Bra


Solig dag

Blogg.se kronglar som vanligt!

Idag har det varit en varm och solig dag vilket jag gillar. Skolan var inte så jobbig eftersom vi slutade halv två. Efter skolan åkte jag in till stan med Tess, vi mötte upp Sofia och Jocke och gick sedan till maren och åt glass. Det var mysigt! Efter att vi suttit där gick vi till H&m där jag köpte mej ett linne. Sedan vid fem åkte jag hem och käkade mat och gjorde klart engelska läxan. Snart ska jag börja med en annan läxa men jag orkar värkligen inte, men jag måste! Ciao

Igår

Vaknade upp hos Tess vid 11, det var härligt att få sova ut lite. Efter att jag käkat frulle hos Tess gick jag hem och det var as varmt att gå hela vägen hem. Men men när jag kom hem gick jag ut och solade vilket var väldigt härligt. Där låg jag ett tag tills jag inte orkade mer och då gick jag in och nördade framför datan.

Vid halv 6 gick jag och mötte Emelie i centrum sedan gick vi till googos där vi käkade pizza med Sophie, Veronica och Amanda. Trevligt var det!

När vi käkat klart gick vi hem till Amanda där vi tillbringade hela kvällen. Jag går inte in på detaljer men det blev en lyckad kväll ialafall. Ciao


:)

Jag:Juste det är ju fredag den trettonde idag
Amanda: Ja med shit det är det ju
Jag: Men vadå vad har hände på fredagen den trettonede då ?
Tess: 11 september kanske var på fredagen det trettonde

(Jag och Amanda ser ut som två frågetecken)

Hahaha! Bästa idag


Torsdag

Jahap gick hem lite tidigare idag för att jag hade/har ont i huvudet. Jag hatar huvudvärk det finns värkligen inget bra med det! Aja trots det ska jag plugga idag. Ska skriva om hjärnan och skriva boken om mig själv. Tråkigt! men det måste göras. Imorgon så är det äntligen fredag och fredagar gillar jag, jag har dock ingen aning om vad jag ska göra men något blir det väll :)

Tralala nej nu ska jag ringa moster sen ska jag väll börja plugga :/

Tess

image286

Jag var bara tvungen ;) Jag älskar den här bilden på dej Tess =D

Onsdag

Har varit en bra idag, slutade vid tolv ♥ vilket var jävligt härligt. Tess följde med mig hem och vi hade värkligen super tråkigt asså tråkigare än tråkigaste jag tror vi aldrig har haft det så tråkigt om jag ska vara ärlig. Aja vi ringe till Marcus så det skulle bli lite roligare och då han och Ante slutat gick vi till Ante där vi kolla på Marcus som sjöng. Vid sex om jag inte minns fel så gick vi ner till googos så Ante och Tess fick käka. Så från att ha det tråkigare än tråkigast så blev det roligt tillslut. Ciaociao


Trevlig dag

Idag var det första dagen efter påsklovet och den var väll lagom tråkig. Men efter skolan blev det roligare jag, Amanda, Tess och Sophie in till södertälje. Sophie var tvungen att åka hem men jag, Amanda och Tess väntade på Sofia så vi kunde gå och käka. Vi käkade på nancy¨s och det var lika gott som vanligt. Tiden bara rullade iväg och sen var det dags att åka hem. Men trevligt var det ialafall :)

Nu ska jag kolla om jag hittar något gott och gå och sätta mig framför tv:n ;) Ciao

Dagens

Dagens låt: Mika - relax take it easy
Dagens dusch: nej men bubblat har jag ^^
Dagens frisyr: Utsläppt men nu Knut
Dagens smink: rouge och mascara.
Dagens klädsel: Randig skorta från boomerang och nudie jeans
Dagens händelse: Varit med världens bästa Emilia !
Dagens planer: planer? Eh inget speciellt
Dagens vill ha: djurgårds glass i smaken jordgubb <3
Dagens saknad: ingen/inget speciellt
Dagens drog: Godis godis godis :) jag är ett fetto
Dagens tråkigaste: Ehm typ det här.
Dagens måste: slänga in alla smutsiga kläder i tvätten
Dagens dricka: Blue keld, persika
Dagens köp: Marabou choklad
Dagens mat: Pasta med vad det nu heter ^^
Dagens sjuka: Förkyld
Dagens mående: Trött just nu.

Vafan

Är det ett jävla skämt eller? Vi har SNÖ =(

Söndag

Idag så vaknade jag runt nio men jag låg och lyssnade på musik i sängen i en timme ; ) Skulle vara med Emelie men hon skulle till sthlm men jag ska kanske vara med henne ikväll ^^-  Men vid tolv ringde Amanda och sa att hon hade tråkigt och ville komma hit. Så vi har typ kollat på film och käkat spagetti och köttbullar som vi äger på att laga haha! Efter filmen tog vi en promenad och pratade om massa saker och det behövdes värkligen!  CIaociao

meandamanda

Telefon prat

konversation med Amanda

Jag: Nää!
Amanda: Joo!
Jag: Nää!
Amanda: Joo
Jag och Amanda samtidigt : Men shit!


Otur

Jag tror faktiskt att det här har varit min otursdag nästan ingenting som har gått bra idag så nu väntar jag på bättre tider!

  • Jag har tappat bort hundra kronor som jag fick av moster ><
  • Då jag skulle duscha fanns det inget varmvatten kvar
  • Jag har bara ätit äcklig mat idag
  • Min ipod dog så jag fick lyssna på skit musik hela bilresan.

Tråk

Är inte på bra humör idag det mesta går åt helvete och att man är sjuk gör ju inte det hela bättre! Anyway idag så har jag varit på stan en sväng med mamma och det var jäkligt tråkigt så blev inte kvar där så länge. Men lite tråkiga saker fick följa med mig hem tillexempel en ipod laddare , yeeeeey skoj eller inte.

Ska åka hem ikväll redan, men det ska bli ganska skönt men ändå inte okej det där lät lite osmart.  Aja ska åka bil i flera timmar fyfan Kill me ! Ciao

Ebbsi

Kollde runt lite på Moster och Lennarts data och hittade söta bilder på Ebba då hon var valp! Naaaaw så jävla söt hon var, fast det är hon nu med ; )




Långfredag

Jag är uppe nu det är inte alls likt mig på ett lov! Men det är så att jag ska åka till Bia och Lennart idag och måste derför gå upp då jävla tidigt. Anyway igår så hade jag det super trevligt men tråkigt för dom som inte hade det ; ) hihi. Nää  nu måste jag packa det som jag ska ha med mig ! CIAO

Topshop

Idag så har jag varit i sthlm, kom dit vid tio och gick direkt till SOUK och bytte mitt linne som jag köpte i Tisdags. Klantiga jag hadet tappat bort kvittot men dom var snälla så jag fick byta till någonting annat =) Jag köpte iställer det som är på bilden nedan (den mörkblåa t-shirten) Jag är mycket nöjd med den!


topshop

Vår hos H&m

 
´
Titta in på H&m s hemsida och såg att det fanns jätte mycket fina vår kläder.
Mina egna favoriter är nog bild nr 2 , 5 och 8 !

Sjukling

Jaha sjuk idag också och idag ska jag bara vara hemma för jag har bestämmt mig för att jag ska bli frisk till imorgon! Om jag inte är frisk imorn så går jag ut ändå, okej kanske inte om jag är jätte sjuk men men jag får se. Ska kanske ta och göra varm choklad eller kanske baka choklad muffins, rar tipsade om ett super bra recept förut. Men jag får se hur det blir med det. Jag ska ialafall sätta mig framför tvn och kolla på någon bra film !

choklad

Emilia

Idag fyller den här söta ungen 15 år ! Hon är så smart så att hon går i nian, naha ! Pusspådej

emilia

Sthlm

Idag så har jag spenderat hela dagen uppe i  sthlm med Therese! Vi kom dit vid ett och gick direkt till SOUK och jag måste säga att det inte var så bra som jag trodde. Men jag köpte ialafall ett "linne" som jag är lite osäker på men jag tror jag behåller det. Vid två så gick vi och käkade på Sandys där det var världens otrevligaste personal. Aja sen kollade vi vidare i affärer och tessan köpte lite saker och vid fyra åkte vi hem. Nu ska jag vila ut mig så jag blir frisk =).


April april din dumma . . .

Martin lyckades lurad mig idag men det var typ en minut över tolv och det tänkte ju inte jag på. Anyway han ska få tillbaka!

Solen skiner och jag känner värkligen inte för att gå ut idag för jag har ont i halsen och det suger! Jag var sjuk förra lovet och jag vill inte vara det det här lovet också därför har jag valt att jag ska vara hemma idag. Jag kanske ska åka och hyra någon film det var länge sedan och så är det väll oc ikväll tror jag. Jag vill bara bli FRISK bort med den här skiten!

Imorgon så ska jag och Tess åka in till stan och kolla i lite affärer. Sedan ska vi även käka på stan Mysigt!