Sommarjobb

Idag är det sista arbetsdagen för mig och det känns väldigt skönt. Har mycket som jag ska hinna klart med idag men det är sånt man får ta om man har varit lite slö dagarna innan. Efter jobbet ska jag hyra en film som jag ska se på ikväll och bara ta det lungt, det behöver jag eftersom jag låg hemma och var sjuk igår.

ha en bra dag, ciao

Dagens låt: Linking park - In pieces

Sommarjobb dag 1

Första dagen på jobbet idag och jag är redan helt slut i huvet. Klev upp klockan 6 för att jag var tvungen att duscha och var på jobbet tjugo över  7 fastän jag inte skulle börja förns 8 egentligen. Det jag har gjort idag är att jad har sorterat permar och strimlap papper, as tråkigt men vad gör man inte för money? Hoppas att jag får något roligare att göra efter lunchen. Nej nu måste jag kila Ciao

Midsommar

Midsommarafton firades på Torö tillsammans med  familjen, deras vänner och Amanda. Det blev en trevlig dag och kväll och jag är glad över att Amanda följde med för om hon inte hade gjort det hade jag säkert varit jätte uttråkad.


Onsdag

Igår åkte jag, Amanda och Therese in till södertälje med två bussen. Vi gick till nancys köpte mat (kyckling baugette) tog med oss det och satte oss vid maren och åt. Det var mysigt, där satt vi ganska länge och sedan gick vi på stan och kollade lite. Ett linne från H&m och ett linne från Jc fick föja med mig hem. Bilder kanske kommer senare om jag orkar!

När vi kom hem igen skulle Amanda och Tess på bio (pirates of caribbean) men jag ville inte föja med eftersom jag inte sätt 2:an. Så istället gick jag och kollade på film hos Marcus och käkade chips.

Vid elva ringde Therese och sa att jag skulle komma ut och vara med henne och Amanda. Så vi satt och pratade om våra liv ett tag sen gick jag hem. Pusshejs



Skolavslutning

I torsdags gick jag ut grundskolan Det känns både roligt och tråkigt. Dom som man gått med i 10 år ska "splitras" och det känns ganska konstigt. Men det kommer nog blir roligare att gå på gymnasiet eftersom man har fått välja ett program som intresserar än.

Nu har jag ett helt sommarlov framför mig. Har inget speciellt planerat men ska i alla fall följa med Therese till Strömstad sen blir det väll Hudiksvall som vanligt och kanske kanske sommarjobba lite om jag har ork till det.


9F

Igår fick vi våra skoltröjor, ABSOLUT Country of Nykvarn 9F

Utspark

Jag suger på att uppdatera, men jag har inte haft någon ork de senaste dagarna!  Men jag måste ju berätta om utsparken vi hade i Tisdag. Det blev en lyckad kväll men mycket prat och skratt. Inte så mycket dans för min del, jag skyller på att jag hade skavsår! Men jag hade det trevligt endå. En kväll att minnas

image323

Klassresa

I torsdag var jag på klassresa på åland. Då vi kom dit gick vi direkt till stranden och solade, vissa badade också men inte jag. Det var fint väder hela dagen och på kvällen blev det grillning och sång. Det var trevligt! Det var dåligt att vi bara sov där en natt, det skulle vara bättre med två. Men men det blev en klassresa jag sent kommer glömma.

50582-323

Sthlm

Idag blev det en runda på stan tillsammans med mamma. Jag är nöjd med alla mina köp.



Bild 1 och 2: T-shirts från Monki
Bild 3: Klänning som jag tänkte ha på skolavslutningen
bild 4: Linne att sova i från Mq
bild 5: Skor från Monki

Fredag

Dagen började med skola, helt onödig dag! Först hade vi Svensk engelska och jag hade INGENTING att göra. Efter det var det Matte och då skulle vi skriva tre egenskaper om alla personer i klassen. Sen hade vi Teknik i 5 minuter eftersom vi inte har något mer att göra där och efter det hade vi hål timme så då gick jag hem iställer. Orka vara kvar i skolan för att gå på en syslöjds lektion som man ändå inte har något att göra på.

Jag, Amanda och Marcus gick och handlade mat som jag skulle bjuda mina vänner på, på kvällen. När vi kom hem till mig tittade vi på film (den där mary), gammal men den är rolig. Hehe. Efter filmen gick vi och köpte choklad och sen när jag och Amanda kom hem igen blev det jävligt brottom eftersom vi inte ens hade börjat med maten och alla skulle komma om en timma. Men det fixade sig i alla fall som tur var.

Vid sju kom folken och jag fick världens bästa present av Tess, Amanda, Veronica och Sophie! Jag fick nämligen presentkort på Monki! TACKATCKTACK. Sedan käkade vi mat och hade det trevligt. Kom även lite folk som jag inte ville skulle komma men det ordnade sig till slut. Tack för en lyckad kväll!