Medieproduktion

50582-454

helgen

Inte skrivit på ett bra tag nu, men har inte orkat som jag alltid säger. Anyway helgen var väldigt lungn. I fredags åt jag middag hos Marcus sedan gick vi hem till mig och såg på film . Kommer dock inte ihog vad den hette men bra var den. Efter det  kollade Marcus på någon film som gick på tv och jag somnade framför tv:n. Sedan var han taskig och spelade in mig när jag snarkade haha. Gick och la mig i sängen vid 12 och somnade på tre sekunder. 

I lördags var jag också seg. Såg på tv hela dagen med älskling. Sedan vid sju gick jag ut och träffade Tess. Vi köpte godis och lite sånt. Sedan tog vi bussen in till stan, det gjorde även Marcus för att vi skulle gå på bio med Daniel, Linda och Isak. Vi såg på Im a legend, jag tyckte den var riktigt bra. Alla andra hade så stora förväntningar satt dom tyckte väll inte att den var så bra. Efter bion åkte jag och Marcus hem till honom. Vi satt och pratade om "spökhistorier" och sånt med hans mamma. Sen gick vi och la oss. 

Ja så har väll typ min helg sätt ut! 

Sjuklingen

Jag blir ju aldrig frisk, jag bli så arg :( Har varit sjuk ända sen i Måndags eftermiddag. Jag kommer ju ligga efter jätte mycket och det gör mig sur. Varför ska jag bli sjuk för. Åh jag tycker synd om mig själv. Fast i och försig så mår jag mycket bättre idag. Har bara ont i huvudet, men tänkte att det är lika bra att vila en dag till annars blir jag förmodligen bara mer sjuk och det vill jag ju inte.
      Idag har jag bakat cheeskake, det är så att mamma fyller år idag satt jag ville överraska henne med någonting. Sedan ska jag och Marcus laga tacos här hemma. Det blir nog bra det. Sen ska Marcus sova över här eftersom vi har varit tillsammans i 7 månader idag, mys.
      Vill även passa på att säga grattis till bästa Linda som fyller 16 år idag :D iiih massa grattis på henne!


 

image452
Grattis världens bästa Mamma <3


image453
Grattis baby <3


Sick

Ja nu måste jag få klaga lite. Jag har gått och blivit sjuk :( Huvudvärk, illamående ont i kroppen och förmodligen feber också. Hittar inte feber termometern så jag vet inte säkert men det känns som det i alla fall. Inte mycket sömn inatt heller. Spydde tre gånger och grät för att jag hade så ont. Gör mig frisk nununu! Jag vill verkligen inte vara sjuk nu jue, jag missar så mycket i skolan då. Jag har sovit ända tills nu och det känns inte bra att jag har sovit bort en hel dag. Men vad ska man göra. 

Helgen

I fredags så var jag med Marcus och Therese vi satt hemma hos Marcus och såg på tv. Senare på kvällen gick jag och Marcus hem till mig. Vi gjorde inte så mycket låg i sängen och tittade på andra avenyn, mysigt. Jag är så trött på fredagar nu för tiden satt jag somnade runt tolv.

I lördags så skulle jag och Tess hem till Tom men på pendeln mot sthlm så träffade vi Ante och Marcus satt vi följde med dem på en fest i sthlm istället. Ja vad ska man säga om festen? Den var hyfsat skum eller nått haha. bara musik människor som sjöng (skrek) och hade sig satt jag fick ont i huvet efter ett tag. Men det var kul endå. Det var en jätte skön snubbe där som jag misstolkade hela tiden. Tillexempel "Jag kommer så fort", "Man måste arbeta upp den" och "jag hittar inte hålet". Joo men lite kul var det ju. Sedan tog vi sista tåget hem som vi höll på missa men vi fick springa, satt vi hann som tur var. Sedan gick Jag, Ante och Marcus hem till Ante och drack te och jag somnade väll runt fem någongång.

Så har min helg sett ut :)


9 Januari

Dagen började med att jag försov mig men jag hann med bussen endå som tur var. Gick direkt till tandläkarn när jag kom till stan. De tog nämligen bort tandställningen och jag  är så glad att smärtan är över. Jag trodde seriöst jag skulle dö när dom tog bort den och slipade och hade sig, ingen hade förvarnat mig? Kanske bara jag som var känslig. I don't know. Satt nu slipper jag den där skiten och kan äta äpple utan problem. Åh jag är värsta glad idag bara satt alla vet.

sista dagen på lovet

Imorgon börjar skolan igen och det blir en ny termin. Jag saknar klassen men jag saknar inte matte lektionerna. Vi får nytt schema också, det kommer bli längre dagar men vi får roligare lektioner dock. Mer medieproduktion och så ska vi börja med estetiskverksamhet. Det är väll bara att kämpa på antar jag.

Igår var jag med Marcus, Ante och Tess vi satt hemma hos Marcus och tittade på tv, mysigt. Ante och Tess gick hem vid tio tror jag. Jag stannade kvar hos Marcus, vi såg filmen "vår lyckliga familj" eller vad den hette. Den var i alla fall riktigt bra. Sedan fick jag för mig att jag ville dygna satt vi började spela tv spel. Men jag tröttnade på det vid halv två satt då gick vi ut och gick en promenad istället. Det var massa mys. När vi kom hem igen runt 2 så var jag ap trött, satt jag bestämmde mig för att sova istället för att dygna.

Klockan 8 på morgonen satte de igång att borra ute i trapphuset och jag blev as förbannad. Det var bara att gå upp för sova kunde man verkligen inte. De höll på så där fram till 10 ungefär. När det lungnat ner sig gick vi och la oss igen och så fort jag sommnat började det igen! Arg Emma. Men jag sommnade om någongång och vaknade vid halv två.



Vilket intressant blogginlägg alltså

Arn

Igår tog jag det lungt med älskling hela dagen. Vaknade vid halv tre, bra jobbat Emma. Sedan bestämmde vi oss för att gå på bio eftersom vi fick presentkort i julklapp av mamma och pappa. Så vi tvingade med Danielle och Tobias ockå. Vi mötte upp dem på stan runt halv nio och vi betämmde oss för att gå på bion "arn". Jag trodde inte den skulle vara speciellt bra eftersom det är en svensk medeltidafilm men jag måste faktiskt säga att det var riktigt bra! Alla borde se den :) Det var allt jag hade och säga. Pusshej

image450

Nyårsafton*

Jag har inte hunnit att berätta om nyårsafton. Men den blev väldigt lyckad. Umgicks med de bästa och då kan det inte bli bättre. Gick hem till älslking efter att jag ätit middag med moster och bror. Jag och M gjorde inte så mycket väntade typ på att de andra skulle komma. Vid sju så var väll alla där tror jag. Det börjades dricka och vi  hade det allmänt kul. Vid tolv slaget gick vi ner till centrum för att fira in det nya året. Det var mys! Efter det skulle vi gå tillbaka till Marcus men det blev inte som planerat satt det slutade med att jag, Linda, Daniel och Marcus gick hem till honom och hade det trevligt. Vi körde "jag har aldrig" och ptatade lite. Bi gick och la oss runt fyra och jag somnade på tre röda sekunder.

 

GOTT NYTT ÅR!