Grönalund

Igår var det grönalund då, det var väldigt trevligt. Jag, Sophie, Therese, Marcus, Ante och fredrik tog bussen klockan nio från Nykvarn. I södertälje mötte vi upp Jocke och han hade problem med pengarna som inte kommit in på hans konto så vi missade pendeln. Men vi kom iväg med tio tåget i alla fall. På tåget var även Tim, Borra, Danne och två stycken som jag inte kan namnen på. Senare kom även Linda.

Jag började med att åka pop expressen och mådde illa i typ en timma, inte så smart. Men jag blev på bättre humör när illa måendet var över! Roligaste attraktionen var såklart extreme, det är så jävla härlig! Tralala vi kom dit vid elva och åkte hem vid nio, så man kan ju säga att jag var extremt trött sen när jag kom hem! Men roligt var det (:

Lördag

Igår vaknade jag vid tolv och var helt seg fram till fem ungefär. Vid fem fick vi gäster så då var jag tvungen att vara lite social. Sen vid halv sex kom Tessie hit. Vi gick u efter att jag käkat. Det var as trist ute eftersom det regnade som vanligt, så vi gick hem till Tess och tittade på film men Ante och Marcus.

Sen vid halv tolv gick vi hem till mig eftersom vi skulle sova här. När vi kom hem till mig så badade vi i min bubbel pool. Det var as härligt. Sen var jag lagom trött och sommnade!


Jag är dålig på att blogga

Ja, jag vet men jag har inte riktigt tid med det nu när det är sommarlov. Anyway nu har jag tid så jag skriver ett intressant inlägg, eller inte.

Måndag: Var jag med Marcus typ hela dagen, vid sex gick vi hem till honom och käkade och sen gick vi ut och träffade Tess och Sophie som jag inte sätt på en vecka, så det var kul att träffa dom. Vi gjorde inget speciellt men det var trevligt i alla fall och lite senare träffade vi även Veronica och Emelie.

Tisdag: Vaknade klockan åtta för att jag skulle till tandläkaren. Det gick bra hos tandläkaren och jag hade inga hål. Efter tandläkaren åkte jag in till stan med Therese och Emelie, vi gick och käkade på nancy¨s där det var lika gott som vanligt.  Sen har jag inget minne av vad jag gjorde resten av dagen :O kalla mig cepe.

Onsdag: När jag vaknade kom Therese hit och vid ett gick vi och solade solarium eftersom vädret inte är det vackraste, vilket gör mig arg! Efter solningen åkte vi hem till mig och badade och käkade lunch. Sen drog vi till sandtorps badet med sophie och Carro och dom badade fast inte jag dårå. Sen på kvällen så var jag bara ute och var med folk.