No life

Asså jag har inte gjort ett skit på den här lektionen. Sitter och har Medieproduktion och läraren går igenom allas texter västa nogrant en och en. Så jag sitter här och har precis besvarat 300 frågor och det säger ju allt! att jag inte har något liv. Hööö, vill bara att lektionen ska ta slut eller att skoldagen ska ta slut. Har spanska prov idag och jag kan inte mycket om man säger så. Satt det lär ju gå åt skogen. Men puss på er!


Mellanfjärden

Kom hit till mellanfjärden igår. Gjorde inte så mycket, var inte framme förns halv elva. Åkte till graven och tände ljus på mormor och Lennarts grav :( Sen när vi kom hem käkade vi och gick och la oss för att vi var så himla trötta.

Idag så vaknade jag elva tack vare Amanda som skickade sms. Gick upp gjorde mig i ordning Hade det tråkigt eftersom Marcus och Bror satt och spelade tv spel. Taskigt mot mig jue! Vid ett gick vi ner till resturangen för att äta julbord. Det var mysigt och nu är jag typ ap mätt! Och nu är dom taskiga igen och spelar, jävla töntar :P
Men men sen ska vi väll träffa Amanda, Martin, Johan och någon Kalle tror jag. Fast jag vet inte vad vi ska göra men det löser sig säger vi.  Pusshej

Torsdag

Skola idag som vanligt dårå. Hade matte prov och jag måste säga att det gick ovanligt bra, eller kanske inte ska säga så för då blir jag väll missnöjd när jag får tillbaka provet. Men det var inte svårt om man säger så då.

Efter skolan så åkte jag ner till stan för att kolla min syn. Jag hade bra syn så det blir inga brillor för mig inte, skönt! Efter det så gick jag och mamma till nancy's och köpte mat som vi tog med oss hem. Jag köpte kyckling curry baugette som vanligt! Den är så god!

Sedan pluggade jag lite spanska. Skrev även ut en låttext, vi ska nämligen analysera en låttext på svenska lektionen imorgon. Jag ska analysera kent - vid din sida.

Imorgon så åker jag min familj och Marcus till min moster i Hudiksvall. Kul! Amanda baby ska också dit för att hälsa på Martin så det blir nog skoj. Nog om det nu tänkte jag borsta tänderna och så hoppa i säng! Jag är trött as hell.

image414

Medieproduktion

Sitter på Medieproduktions lektion och har ont i huvet. Det måste vara något fel på det här klassrummet (?) för jag får alltid huvudvärk när jag är här inne. Det är inte kul. Jag håller på skriver ett repotage om livräddning men det går inget bra. Jag får nada flyt i texten och huvudvärken gör inte att det går bättre.

Nog om det, efter den här lektionen har vi Matte och Spanska, fyfan jag orkar inte! Spanskan är så tråkig så man typ sommnar på lektionerna. Det som är så illa är att  spanska läraren aldrig raporterar närvaron så det känns som om man är där i onödan.

Efter skolan så har jag ingen aning om vad jag ska göra. Marcus pratade om att vi skulle vara med Linda och Danne men han har inte sagt någonting om det idag så jag vet inte. Pusspåer!


No life

Hur svarar du i hemtelefonen? "Hej det är Emma"
Hur svarar du i mobiltelefonen? "hallå"
Ringer det mycket till dig? ibland
Ringer du mycket? jaa eller kanske inte längre
Vem ringde du senast? Amanda
Hur mycket pengar har du? vet inte
Senast kramat och när? Marcus för en timma sen typ
Antal timmar sömn inatt? 10 timmar kanske
Sov du ensam? Nej
Vem sov du hos senast? Marcus
Vem sov hos dig senast? Marcus
Vem vet mest om dig? Marcus och Amanda i guess
Vem vet du mest om? Marcus och Amanda säkert
Vad ser du framemot? Jullov
Vad vill du ha just nu? Glass
Vem hånar du? jag vet inte
Vem längtar du mest efter? Emilia och Sofia
Vem vill du helst slippa? deru
Vem stör du dig mest på? finns många
Vem vill du sova bredvid inatt? min kudde
Vilken buss åker du oftast? 780
Vilken årstid är det nu? höst/vinter
Anser du dig själv som snygg? haha
Har du varit kär? jag är
Är du kär nu? aa
Är du en bra partner? hoppas det
Har någon varit otrogen mot dig? nej
Har någon varit otrogen mot någon med dig? nej
Har du varit otrogen? nej och kommer aldrig vara det heller
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? i dont know
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? aa
Vad åt du senast? choklad
Är du polare med grannarna? nja
Har du varit på ett party? yes
Har du varit utomlands? jaap
Var är dina syskon just nu? vet inte
Vilken tid gick du upp i morse? 11.00 typ
Vad gjrode du kl 2 inatt? Sov :)
Vad är det första du gör på morgonen? kollar vad klockan är
Vad ska du göra efter det här? duscha, käka sen vet jag inte.

<3

5 månader idag <3

Jag älskar dig mer och mer för varje dag

image413

Tack

Martin är gullig och har fixat en ny header åt mig, mycket finare än den gammla tycker jag tacktack!



Fredag

Trots att jag är ledig idag så sov jag inte ut. Vaknade vid nio och kunde inte sommna om, så typiskt! Så jag gick upp städade mitt rum och fixade. Sedan fick jag för mig att baka bullar, vilket jag aldrig har gjort helt själv, men det gick faktiskt riktigt bra. Dom blev mycket goda om jag får säga det själv. Ah det är typ det jag har gjort idag och nu har jag nada att göra. Funderar på att ta fram läx bökerna eftersom jag har två prov nästa vecka men det tar emot så det lär inte bli så. Pusshej


bullar

Ledig

Nada skola för mig idag inte. Hade en halv timma lektion så det kändes inte så nödvändigt att ta sig till skolan idag tyckte jag. Älsklingen sov hos mig och han råkade försova sig så han gick inte häller till skolan eftersom hans klass skulle till sthlm och göra någonting. Så idag har jag varit med älskling hela dagen. Vi har kollat på film "djävulen bär prada" sen har vi pratat om en massa saker, massa mysigt.

Vid tre tiden åkte vi in till södertälje för att jag skulle till tandläkaren och Marcus var gullig och följde med. Dom gjorde inte speciellet mycket. Men den 9 Januari så får jag ta bort tandställningen! det är lycka! mehehe.

Nu tänkte jag gå och se på film eller nått, är ledig imorgon! Pusshej

Karaktärsvecka

Igår så började jag skolan klockan tio. Det var en ganska så slapp dag eftersom vi har karaktärs vecka denna vecka. Det innebär att jag som går i media klass arbetar med media hela veckan. Så igår så fick vi information om vad vi ska göra i veckan, sedan åkte vi ner på stan för att lyssna på en föreläsning. Tyvär så hade jag redan sätt den föreläsningen en gång innan "matcho män och madonnor".

Drog hem lite tidigare för att det var så tråkigt att lyssna på det där en gång till. Så efter skolan var jag med Marcus och Danne, vi gick hem till mig. Vi tittade på film,  "världarnas krig" helt okej.

Efter filmen åkte Danne hem och jag och Marcus gick hem till honom. Sen så sov jag där.

Barcelona

Dag 3

Jag hade lite ångest för att jag inte köpt någonting än och det var ju trots allt sista dagen. Så jag fick stress shoppa allting sista dagen. Men det blev ju bra till slut!

Ja här är resultatet från stress shoppingen. bild nummer 5 (koftan) har jag bott i nästan hela veckan för att det är så skön. Bild nummer 2 (kjolen) kommer dock inte från Barcelona den kommer från Sverige. Och ni får ursäkta mig för att mina stövlar är lite smutiga.


Barcelona

Dag 2

Gick upp vid nio tiden och åt frukost på hotellet. Efter det så gick vi till sagrada familia som är en kyrka i spanien som man har hållt på jobba på i hundra år och den är forfarande inte klar. Väl framme så satte vi oss på en uteservering och alla drack kaffe förutom jag som drack cola. hehe. Efter det så gick vi även in i kyrkan, inte så roligt men man måste ju besöka någon sevärdighet tycker jag.

Efter det så tog vi taxin ner till hamnen, där gick vi på ett akvarium och kollade. Där såg jag världens sötaste pingviner och jag var ju bara tvungen att filma dom.





Barcelona

Dag 1

Vi var framme vid hotellet vid tolv tiden och alla var lagom hungriga. Så vi letade upp en resturang och käkade helt enkelt. Jag tycker inte att utlänsk mat är någon höjdare men jag ska inte klaga på maten i Barcelona för den var det inget fel på. Hur som helst efter maten gick vi och kollade i affärer och jag såg verkligen ingenting som jag ville ha. Så gav upp att ens leta något mer. 

Vid fyra gick vi till hotellet igen och jag råkade sommna i två timmar för att jag var så trött efter flygresan. Då jag vaknade gjorde jag mig iordning för att gå ut och äta middag. vi letar upp en resturang, blir placerade vid ett reserverat bord (vi borde ha fattat). Vi slår oss ned och börjar bläddra i menyn.  Två killar kommer in i resturangen och sätter sig vig bordet bakom oss. Kyparen börjar distrahera oss och skriker  "Ni måste byta bord", vi alla såg nog ut som frågetecken (?) Killarna som sitter bakom oss tar förmodligen upp mammas väska i deras knä tar plånboken, stänger väskan och går. Då dom lämmnat resturangen kommer kyparn springande och säger till mamma "look in your bag" mamma kollar och märker att hon saknar sina pengar. Satan vad arg jag blev! Jag är säker på att kyparen "jobbade" med dom som rånade mamma eftersom han hela tiden distraherade oss.

uscha uscha, så efter att vi käkat gick vi hem och sov.


Dåliga jag

Just nu sitter jag och lyssnar på Kent och har massmedie boken framför mig och försöker förstå. Har nämligen prov imorgon så måste vekligen plugga idag. Men det går inte så bra :/ Så nu vet alla det! pusshej