Bästa stilen enligt mig

1.

2.

3.

 4.


5.

Bilder tagna från Aftonbladet

=(

Jag vill inte vara sjuk jag hatar det, man kan inte göra någonting. Skulle vara med Tess idag som jag inte träffat på 100 år men nej ja är sjuk så jag kan inte. Jag trodde nästan att jag skulle dö när jag vaknade jag hede feber, ont i halsen så jag knappt kunde prata och huvet ja det känndes as tungt och det bara dunkade i den. Men nu är det mycket bättre om man jämför med det men jag är ändå inte frisk.

Det här är typ världens tråkigaste inlägg men men jag är sjuk och är jätte sur på det eftersom det är LOV. Nej nu ska jag kolla på någon film och dricka te och sura lite. Ciao

My hair


he

Sjuk

Igår så var jag hos frisören och fixade håret, jag blev inte direkt jätte nöjd hon klippte för mycket tycker jag. Men men det växer ut. Bild kanske kommer när jag orkar någon gång.

Nu så sitter jag på mosters jobb och väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan åka hem. Igår så blev jag sjuk efter att jag varit hos hårfrisören, inte kul hade feber igår kväll men nu har jag ingen feber men jag mår illa och har ont i huvet. Usch jag hatar att vara sjuk speciellt på lovet också. Nej nu vill jag bara hem och lägga mig i min säng och kolla på film.

Skor

Jag älskar värkligen ballerina skor det är så härligt att ha det på
sommaren och våren och när jag titta in på H&m:s hitttade jag dessa
söta skor, dom kommer från H&m och kostar endast 98 kr. De finns även i färgerna
rosa, guld och svart. Jag vill värkligen ha de silvriga, jag ska tjata lite på mamma när jag kommer hem.
skor

Dagens

… klädsel på dagen: Tröja från boomerang och mjukisbyxor.
… klädsel på kvällen: Samma som ovan antar jag.
… frisyr:  fläta
… händelse: Åkt skoer och varit och handlat o hyrt film.
… vill ha: Ny färg på håret (ska fixas imorgon)
… sjuka: Nada
… tråkigaste: Hemlis
… roligaste: Åka skoter ; )
… köp: Godis och hyrfilm
… humör: Glad
… läsning: Mitt super långa sms från jonna och bloggar såklart.

Snöskoter

Kom nyss in har varit ute och åkt snöskoter men Johan och Martin. Jag trodde allvarligt talat att jag skulle DÖ men nej det gjorde jag inte som tur var. Jag fick även prova köra själv också och det gick ganska så bra det var inte alls lika läskigt som att åka med.Var ute i mer än 2 timmar så snacka om att jag fryser nu men det måste göras om fö det var as kul =D Nu ska jag laga mat med moster Ciao!

Ja eller Nej?

?

Såg dessa skor idag på stan var nära på att jag köpte dom men ångrade mig i sista sekunden.Är inte säker på om dom kommer komma så mycket till anvädning. Nu ångrar jag mig igen tror jag, hur skulle ni ha gjort ? Hjälp tack =)

Gårdagen

Måste ju berätta lite om gårdagen då vi var i Järna. Åkte in as tidigt men var inte i järna förns kvart över sex och när jag kommer ut från pendeln ser jag Emilia =D As glad haha. Sen skulle vi gå hem till oliver men vi hittade inte dit så vi drog till spelningen vi skulle till först. Marcus och Ante var as bra =D. Sen efter att vi varit där ett tag gick vi hem till Oliver och så. Träffade även lite folk som jag inte brukar snacka med men det var trevligt =D. Orkar inte berätta allt som hände men trevligt hade jag det ialafall. Har inga bilder än men ska säga till Emlia och Sofia att skicka till mig senare. Ciao

Lördag



När jag kom fram till Hudik åkte vi direkt och åt lunch på jambo där det var jätte god mat. sedan kollade vi runt i lite affärer och en tröja från boomerang fick följa med mig hem. Fick även tillbaka mitt armband frn miss sixty som jag älskar. ; ) Nu bir det att sova lite framför tv:n är så jäkla trött.


H nästa

Jaha ingen sovmorgon för mig idag fösta dagen på lovet. Gick upp halv sju och ska åka till sthlm om cirka 20 minuter. Sedan ska jag ta tåget vidare till Hudiksvall, utan Amanda den här gången. Men det kommer nog bli trevligt ändå. Men nu måste jag packa det sista och så. Ciao

Gina tricot

Jag brukar nästan aldrig hitta någonting på gina tricot tycker att allt är så rörigt i butikerna så jag orkar inte ens leta, men när jag kollade på deras hemsida hittade jag massa fina saker. Här kommer en lista på det bästa.  


1.
    g 
2.
g

3.
g
4.
g


Jag väljer..

1. Ebba von Sydow eller Sofi Fharman?: Oj svårt jag gillar båda men det får bli Ebba ändå ; )
2. Prickigt eller randigt?: Randigt gillar jag mest men visst prickigt är gulligt.
3. Guld eller silver?: Guld utan tvekan.
4. Kjol eller klänning?: Äger bara 2 tjolar och gillar dom inte speciellt mycket så det blir klänning.
5. Rund tå eller spetsig tå?: Rund. Jag får 1 meter långa fötter i spetsiga.
6. Lila eller rosa?: Hmm blir nog lila isåfall.
7. Högklackat eller ballerinor?: Ballerina är mycket bekvämare men högklackat är mycket snyggare, men jag använder mest ballerina så jaa ballerina.
8. Sminkad eller osminkad?: Spelar ingen större roll till vardags men till fest så är det roligare att sminka sig tycker jag.
9. Väskor eller smycken?: Väska hur ska jag annars kunna ta med mig allt ?
10. Lost eller Desperate Housewives?: Desperate Housewives! Har inte ens kollat på ett helt avsnitt av Lost.

Måndag

Måndag igen men nu är det bara en vecka kvar sen är det LOV =D ♥ har bokat tåg biljett till moster och bokat tid hos hennes frisör på måndag. Men jag har ingen aning om hur jag ska klippa och färga håret ?! Men det ordnar sig väll. Någon snäll person som vill ge tips kanske ? Nu ska jag plugga vidare med mitt svenska arbete som ska vara klart efeter lovet =(. Ciao ciao

Tralalaa

Hello! igår var det fredag och tess var hemma hos mig. Vi var först på stan och jag köpte med mig en tröja hem men osäker på den kanske ska lämmna tillbaka den. Vi köpte även ansiksmask och  hårinpacking, Senare på kvällen bastade vi och så. Härligt . Hon gick hem vid tio så resten av kvällen hade jag det rätt så trist =( . Men men idag så ska jag vara med Amanda men har ingen aning om vad vi ska hitta på. Men nu ska jag ringa henne, Ciao!

Mina drömmar dog.


I min necessär

favo













Favoriterna i necessären är det här:
Mascara - Lacome extreme
Svart ögönskugga - Make up store
Fondation - Make up store
Rouge - Make upp store (Lust och slurpy)
Kajal - Lacome paris
Body butter - The body shop
Glitter eyeliner - Make up store
Löspuder - make up store

Pluggis

Nu har hag pluggat i en timme och tar derför en paus och skriver lite i bloggen. Vi har So prov på fredag och jag kan inte speciellt mycket så jag måste värkligen plugga till det. Men men, skolan idag var inte så jobbig som den brukar vara på onsdagar desutom fick vi sluta 45 minuter tidigare ♥

När mamma kommer hem ska jag lägga till de sista valen till gymnasiet det blir lite olika skolor  bla Jensen, wendela och Thomas. Men är inte helt hundra än med det kan man ju ändra sen eftersom det här bara är en preliminar intagning.

Nu ska jag plugga vidare Ciao

DH ikväll

Okej på Torsdag ska man vara klar med sökningen till gymnasiet och jag har bara valt två stycken så jag har lite panik. Men ikväll ska jag leta flera som jag kan lägga till i valet.

Idag dårå så har jag varit i skolan som vanligt, det gick ganska så fort inga jobbiga lextioner precis. Väldigt skönt men imorgon blir det en lång och jobbig dag. Men ska jag plugga, käka mat och sedan ska jag kolla på DH ikväll jag älskar det programet!

Grattis Bror på 18 års dagen.


Utmaning

mja

Utmaning som jag hittade hos
honeydew.

Söndag

Bloggen har krånglat hela dagen men nu värkar det funka ialafall. Idag så har jag tränat med Tess i en timme sedan har jag stor städat rummet, vilket känns ganska så skönt nu. Sedan kollade jag på en beck film den var väll sådär kommer inte ihog vad den heter.

Imorgon så är det skola igen då och jag vill värkligen INTE vi har så jävla många läxor

  • So prov
  • No läxa
  • Svenska läxa
  • Engelska läxa
  • Klar med rapporten i fysik

Kill me !


Nationella

Har inte hunnit blogga någonting idag har fullt upp men städning och läxor och idag så började jag skriva "boken om mig själv" ganska så kul tycker jag. Imorgon så är det nationella prov igen då fast denna gång ska vi jobba i 160 minuter om jag minns rätt ? Jobbigt, men men thats life.  Nu ska jag läsa veckorevyn och dricka te. Ciao


SOMMAR

SOMMARJag ser livrädd ut men vadå det var första gången jag åkte frittfall, åkte även frittfall tilt efter de ni ;)

Jag älskar bilden Sommar + grönan I love it ! Kan inte den här dumma snön bara smälta nu så vi kan få sommar. Snön ska finnas på jul/vinter lovet enligt mig men sen kan den dra. Nu vill jag ha SOMMAR SOMMAR SOMMAR.












Skor



Tog en liten runda på stan igår och hittade dessa stövlar från din sko. Jag var värkligen i behov av nya skor så jag passade på och köpte dom nu.

Jag är kvinnlig

Ja typ alla har gjort den så jag gör den jag med =P

Min kvinnliga sida:
[x]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 19 poäng

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 5 poäng

Helgen

Lördag: Åkte till Emilia vid tolv, vi gick på stan och kollade runt lite sedan käkade vi lunch på sandys. Jag tog som vanligt pastasallad med kyckling ♥ . Sen försökte vi hitta en frisör till Emilia för hon skulle färga och klippa håret men ingen hade tid =/ . sen på kvällen gick vi och hyrde film, fast innan vi skulle se den blev vi sugna på att bowla så vi gick dit. Sen gick vi hem och kollade på film och sommande.

Söndag: Idag har jag inte gjort speciellt mycket kom hem vid halv tolv sen åkte jag och Therese och tränade. Efeter det åkte jag mamma och pappa och åt på terassen där även therese satt och åt med sin mamma ;). Och nu gör jag typ ingenting.


Bion

Okej jag hade tydligen fel, filmen var jätte bra och stämmde ganska bra med boken. Tralalalala den får en fyra av fem möjliga. Nu ska jag kila Ciaociao


hyo


Bio

Öm varför hade jag så måga besökare igår för ?! =S 

Äntligen fredag tjoho ! Dagen har varit rätt så bra skönt med slöjd sista timmen på en fredag tycker jag. Ikväll så blire bio med brudarna vi ska se Linas kvällsbok, har läst boken så är ju tvungen att se filmen också men är nästan säker på att den inte alls är lika bra.

imorgon så ska jag åka till söderbönan Emilia och sova över där, riktigt trevligt vi har hundra saker att prata om. Ska ta en liten runda på stan också och hoppas att hon vill käka pizza på ett ställe som har as god pizza =)

Juste igår så var jag på studiebesök på wendela hebbe gymnasiet, det var as bra där ska lungt söka dit. Skolan fick lite minus för vissa saker men så är det väll alltid, att man hittar fel asså.