Emma want

image372

Måndag

Igår så började dagen med att jag åkte till skolan. Satt i aulan och lyssnade på en föreläsning som handlade om studieteknik, hur tråkigt som helst. Busiga som vi är så drog jag Marcus, Sophie och Danne där i från efter ett tag.

Mötte upp Linda på stan, vi åkte till nykvarn för att hälsa på på gammla skolan (Turingeskolan). Måste säga att jag inte längtar tillbaka dit en sekund, så tråkig skola! Men det var kul att träffa lärarna och .... aa en person. När vi varit där i kanske en timma så blev vi hungriga och gick. Jag och Sophie drog och käkade KEBAB :) as gott! Efter att jag ätit gick jag hem till Marcus där även Danne och Linda var. Vid fem tiden åkte vi in till sthlm och gick på bio. Vi såg 28 veckor senare, den måste alla se för den är så bra!


image369

3 månader imorgon

50582-368














Marcus jag älskar dig <3

Lördag

image367Igår så blev det till att vara med Amanda, Tess och Marcus. Vid åtta tiden gick jag hem till Amanda och såg på film tillsammans med Marcus och Teherese. Det var mysigt. Vi såg på Fucking åmål haha, snart kan jag alla repliker till den :) Efter filmen gick vi ut och gjorde inget speciellt. Men kvällen slutade med att jag sov hos älskling <3

Idag dårå så gick jag hem från älskling ganska tidigt för att jag skulle till stan tillsammans med Moster och Mammi. Vi gick först och fikade, mys! Sen så gick vi runt på stan och tittade lite. Hittade en röd väska från åhlens som fick  följa med mig hem. Efter det så åkte vi hem.

Ikväll så har jag ingen aning om vad jag ska göra, den här helgen är så seg, har liksom ingenting att göra.

Dagens

Dagens låt: Inget speciell
Dagens dusch: imorse
Dagens frisyr: Utsläppt, fast uppsatt just nu
Dagens smink: foundation, rouge och mascara.
Dagens klädsel: Blåa chap monday, vitt linne, vit billabong tröja över (snodd av bror) och vita lacost skor
Dagens händelse: Skola, käkat på nancy's, vara med Amanda senare
Dagens planer: Inget speciellt
Dagens vill ha: En lyckad kväll
Dagens saknad: för mycket
Dagens drog: datan
Dagens tråkigaste: Matte lektionen
Dagens måste: Hänga upp kläderna som ligger på golvet
Dagens dricka: Vatten och pepso
Dagens köp:
Nagellack
Dagens mat: Kyckling baugette
Dagens sjuka: Ont i magen
Dagens mående: Braaa

Fredag

Sitter på datakunskap och har precis blivit klar med uppgiften "reseguide", skönt! Men MIN Tessie är inte här och jag jobbar med henne så jag fick göra det sista själv, men det gick bra ändå. Efter den här lektionen har vi matte och jag fattar typ ingenting för våran matte lärare är inte bra på att förklara. Efter matten blir det lunch sen svenska som är sista lektionen. Så jag slutar klockan ett idag vilket är jävligt skönt.

Efter skolan så har jag ingen aning om vad jag ska göra. Tess är ju sjuk eller nått och det var tänkt att vi skulle käka på nancy's men nu lär det ju inte bli så. Så jag ska väll hem och umgås med mamma och moster. Ikväll så ska jag förmodligen vara med Amanda men inget är säkert än.

Så här har min dag sett ut

  • Vaknade, gjorde mig iordning, åkte till skolan
  • FIck inte plats på bussen från södertälje centrum till skolan, så fick gå till skolan vilket var as jobbigt eftersom det bara är uppförsbackar! Men jag klarade mig.
  • Hade spanska lektion, som jag inte fattar så mycket av
  • hade gympa lektion där vi spelade golf
  • Sista lektionen var Engelska som var lagom seg
  • Efter skolan åkte jag direkt hem
  • Pluggade, blev nästan klar med samhällskunskapen!
  • Käkade spagetti och köttförsås
  • Träffade Marcus
  • Såg på idol med Marcus
  • och nu sitter jag framför datan och nördar.

50582-364







Bild från i lördags


Vad tråkiga ni är som inte kommenterar

... bara så att ni vet

Helg

Inte så lyckad fredags kväll igår. Eller det var ju inte tråkigt men den hade kunnat vara roligare. Jag gjorde inte så mycket, åkte till ikea helt i önödan. Det var meningen att jag skulle köpa en ny bokhylla men hittade värkligen ingen som passade till mitt rum, surt. Efter ikea kom älsklingen hit, och så sov han över hos mig.

Får hoppas på att det blir en lite roligare kväll ikväll då. Ska hem till Amanda lite senare och vi ska laga middag och äta. Ska bli mysigt! Sen kanske vi går ut och det finns nått att göra, annars kanske det blir filmkväll med henne hemma hos henne. Den som lever får se typ. Ciao


Datorkunskap

Inte upptaterat på många dagar nu. Ska försökta skärpa mig men jag kan inte lova något, fast jag tror ändå inte att min blogg är så intressant! Men jag bryr mig inte, hehö!

Just nu sitter jag på datorkunskap och väntar på att skoldagen ska vara över. Slutar klockan ett idag vilket jag tycker är väldigt skönt. Efter skolan blir det hem och göra de sista läxorna som jag inte orkat göra än. Sen ikväll får jag se vad som händer, ska säkert vara med älskling eller nått.


Dagens låt: 30 seconds to mars - the kill
Dagens dusch: Blir efter skolan eller nått
Dagens frisyr: Utsläppt, fast uppsatt just nu
Dagens smink: foundation, rouge och mascara.
Dagens klädsel: Svarta strumpisar, svarta skor, svart kol vitt/svart linne i mönster och svart kofta (bild kommer senare)
Dagens händelse: Skola, plugga, vet inte
Dagens planer: Åka hem och plugga och städa rummer som jag egentligen skulle ha gjort igår, men jag är expert på att skuta upp saker
Dagens vill ha: Caffe cooler
Dagens saknad: Sömn
Dagens drog: Tess
Dagens tråkigaste: Kommer förmodligen vara matten och Svenskan
Dagens måste: Pussa marcus
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Nada
Dagens mat: Blir korvsoppa till lunch, hööö
Dagens sjuka: Ont i magen
Dagens mående: BRAAAA