Onsdag

Den här dagen har typ varit den segaste dagen i skolan på länge. Först hade vi 3 timmar svenska med en rast på femton minuter. Vi fick prova göra ett gammalt nationellt prov, det var inte svårt alls hoppas att det vi får också är lätt. Men ialafall hela dagen har gått segt och jag är glad att den är över nu.

Jag längtar till helgen, då ska vi alla brudar på bio på fredag om det finns biljetter kvar och på lördag ska jag nog till södermalm och vara med Emilia det var hundra år sedan. Sen på söndag ska jah och Tess träna och sen vet jag inte riktigt.

Nu så ska jag sätta mig framför tv:n och bara glo. Pusshej


Min data

Min data är sönder, buhuhu hoppas det börjar funka snart !

Men ialafall idag så har jag varit i skolan. På svenskan så gick vi igenom nationella proven vi ska ha nästa vecka. Hoppas att det kommer att gå bra. Efter skolan så åkte jag och Theres och tränade, och nu gör jag typ ingenting ska nog plugga No:n vi har till imorgon och sedan kolla på tv. Ciaciao

Söder

Idag så har jag varit i stockholm med Therese. Vi åkte in vid tio och var på södermalm då dom öppnade (vid 11) vi kollade runt lite jag såg ett par jeans jag ville ha men dom hade inte min storlek. Typiskt. Men det slutatde men att jag köpte en halsduk... Intressant ? Nej. Aja Tess köpte en väska och skärp, jag tycker det var jätte fint. 

När  jag kom hem käkade jag mat och åkte sedan till Amanda, vi gick en liten runda och pratade om saker som vi värkligen behövde prata om. Tralalallaa. Nu ska jag gå och dricka te, ciaociao !


Inspiration



Foton:Facehunter

Fredag

Härligt med helg även fast jag varit hemma från skolan tre dagar. Ikväll så har jag bara tagit det lungt är fortfarande inte riktigt bra i halsen. Har kollat på film (John Tucker must die) och jag tycker den var bra.

Imorgon så blir det att åka till stockholm med Therese, vi hade väll tänkt gå på södermalm eller jag vill det så vi skulle börja där. Jag ska inte ha något speciellt men det skulle inte sitta helt fel med ett par nya jeans. Sedan på kvällen så vet jag inte riktigt vad som händer. Men nu ska jag gå Ciao!


Klänning från H&m



Igår så  fick jag hem klänningen som jag hade beställt från H&m och jag måste säga att den satt bättre än vad jag  trodde att den skulle göra. Men färgen var inte alls som väntat, trodde den skulle vara en mörkare lila fast jag är nöjd ändå.

Önskeoutfit fredag

önskeoutfit

Värmen

bulgarien
Jag i Bulgarien

Jag vill bara bort här ifrån, från kylan till ett varmt land. Sola och bada hela dagarna. Men jag ska inte deppa, för om ca 4 månader så åker jag till menorca med moster och mamma. Åh jag längtar så mycket det kommer bli super mysigt. Hoppas på att det blir fint väder men det kan ju inte bli sämre än vad det är här hemma.

Sjukling

Sjuk idag också men imorgon måste jag till skolan annars kommer jag missa så mycket =/ Känns inge kul. Idag så har jag inte gjort speciellt mycket kollat på film och på Oc. Ska snart kolla på ett till Oc avsnitt och käka brownie ;) Men nu ska jag gå ut med Vovven Ciao

Ebba <3

Favorit bloggar

Dom här bloggarna kollar jag in nästan varje dag.

Rar
Sigrid
sthlmstreetstyle
Face Hunter
Ebba
Moderniteter


Sick

Hemma och är sjuk idag, jag skulle inte ha gått till skolan igår när jag kännde att jag hade ont i halsen det blev bara värre idag. Har inte gjort speciellt mycket sovit bort halva dagen och kollat på film (varannan vecka) Men nu hade jag tänkt äta något och läsa nya veckorevyn. Ciao

Grattis

Tess

Förlåt Tess det var ju faktiskt igår du fyllde år...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS !! Du är en vänn för livet.


Helgen som varit

Fredag: Först var det skola som vanligt gick väldigt segt på slöjden men annars var det helt okej. Efter skolan blev jag hämtad av världens bästa moster och hon hade gjort varma mackor åt mig. Vid fem började jag göra mig i ordning och åkte sedan till Tess. Åt mat och hade trevligt. Sedan vid tio kom fler folk blev lite dans så det var kul. Åkte hem och somnade på fem röda sekunder.



Lördag
: Vaknade vid tolv och åkte till mångfaldenshus och fikade med mamma, bia och lennart. Åkte hem och hyrde film (familj på väg) och åt middag från Terrasen. Blev en riktig mys lördag.



 Söndag: En lite roligare söndag än alla andra. Åkte till Stockholm vid halv ett, kollade runt lite i affärer. Sedan gick jag och Amanda på Bio vig fyra (Rosa-The movie).

H&m

Blev en liten beställning från H&m idag, ville ha den lila kjolen men självklart var den slut. Men jag får nöja mig med solglasögonen och klänningen.


Torsdag.

Veckan börjar leda mot sitt slut. Gjort två prov denna vecka så det känns bra, det är så skönt att ha det gjort så man slipper tänka på det. Svenska provet gick väll lite bättre än fysik provet tror jag.

Men men.. Imorgon är det fredag och då blir det party =D Eftersom Tessan fyller år i helgen. Jag känner på mig att det kommer att bli en lyckad kväll imorgon. O juste idag kommer bia och lennart dom borde vara här om några timmar. =) Trevligt Men nu ska jag åka in till stan och sedan tandläkarn ciao!


Spring

Idag känndes det faktiskt lite som vår när jag gick hem, synd att det blåser så mycket bara. Men men kollade runt på style.com när jag kom hem och tyckte att chloes vår kollektion var mycket bättre än deras höst kollektion.




chloe

Söndag

Helgen har varit rätt så lungn varit hemma och kollat på filmer i lördags eftersom jag inte kände mig så bra, och idag så har jag varit i sthlm med Sanna. Vi åt lunch och kollade i affärer, jag köpte ialafall ett par jeans och en tröja.

Imorgon är det skola  vilket gör att jag får ångest, har inte pluggat någonting i helgen vilket jag hade behövt =O Fy på mej !


Torsdag

Precis när jag hade skrivit klart allt så försvann det, fan.

Kom hem från skolan för lite mer än en timme sedan, gick direkt och satte mig framför tv och kollade på OC och åt mellis. Så nu sitter jag här framför datan igen och läxorna på sidan som jag snart ska börja med.

Imorgon är det fredag och det gör mig glad, inte att det är skola utan att det blir helg. har inget speciellt planerat men någonting får jag väll hitta på. Kanske blir sthlm på södag ?

Ny termin, nya tag!

Fösta skoldagen efter lovet gick bra, var lite segt i början men sedan rullade det på. Lite tråkigt att man redan har fått läxor men men det ska nog gå bra.

Ska försöka få mamma att åka in till stan med mig så jag kan köpa lite saker som jag värkligen behöver (almenacka, underkländer och linnen) Men om hon vägrar så ska jag vara hemma och kolla på OC och läsa lite No om jag orkar.


Jullovet



Imorgon är det slut på jullobet med det har varit ett jätte bra lov har hunnit att göra massa roliga saker. Bilderna ovan är från fjällen, nyår och hudiksvall och det är det som har varit roligast på lovet tycker jag.

Vill ha.

tophop
leggins      
Kan inte säga nått annat än att jag blev helt kär i denna klänning som kommer från Topshop. Eftersom jag såg den på deras hemsida är jag inte säker på att den finns i affären men hoppas värkligen på det.


Tack moster

tack

När jag rotade runt lite  hemma hos bia hittade jag dessa skor som jag tycker var väldigt söta, så dom fick följa med mig hem.

från

Bia hade varit på Mq rean och köpt den här tröjan till mig...
bia
... och den här. Tusen tack !

Home

Då var man hemma igen, TRÅK ! Skulle kunna stanna i en vecka till. Men men det går inte.  Igår så var jag och Amanda på bio men innan det så var vi på kinaresturang det var jätte gott. Sedan gick vi på götakanal 2, jag brukar inte gilla svenska filmer men den här var faktiskt bra och rolig.

Jag bjuder på en bild från igår !


Fredag

Ingen bra början på dagen Amanda =( , men nu ska vi inte tänka på det för då blir det bara värre. Får se vad som händer idag ska nog åka och käka någonstans sedan när bia kommer hem. Men nu ska vi kila, skriver senare !


1 Timme

Om en timme ska jag gå till tåget och möta amanda, det ska bli så skönt att komma bort från allt skitsnack och bara kunna ta det lungt. När vi kommer fram ska vi tydligen till bias jobb och stanna där i en timme, men det kommer att gå fort. Sen får vi se vad som händer. Ska bli så skönt.  Ciao

Juste jag har fått upp ett rosa band här på bloggen ; )

Film kväll

Igår så sov jag hos Emelie vi kollade på film (The Amityville Horror och saw 2) Somnade runt halv fyra så är ganska så trött idag.

Idag så ska jag inte göra speciellt mycket ska försöka få mamma att åka itll ikea så jag kan köpa
klädförvaring, men nu ska jag ringa Amanda och kolla om hon har bokat biljetter till Hudiksvall


Över.

Jaha då var både julafton och nyårsafton över, känns tråkigt nu har jag ingenting att se fram emot längre. Och om en vecka så börjar skolan igen och det gör mig inte på bra humör. Men en sak som glädjer mig är att jag och Amanda kanske ska åka till hudiksvall i veckan men inget är bestämmt än, men hoppas på det ialafall. Men nu ska jag göra mig iordning sitter nämligen fortfarande i pyamas, sedan ska jag hyra film och käka hos några. Ciao


Nyårsafton.

Tack för en lyckad kväll igår !




2007

Gott nytt år ! bilder kanske kommer imorgon.