Jag är tråkig

Dagens låt: Ingen speciell
Dagens dusch: Blir ikväll
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: rouge och mascara.
Dagens klädsel: Svarta cheap monday, Linne med tryck och svart kofta
Dagens händelse: SKOLAN
Dagens planer: Plugga
Dagens vill ha: Dig
Dagens saknad: För mycket
Dagens drog: Amanda haha
Dagens tråkigaste: Inget har varit speciellt tråkigt idag men det lär ju bli tråkigt nu när jag ska plugga.
Dagens måste: Städa mitt rum och plugga
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Marabou choklad
Dagens mat: Snart ska vi käka hamburgare
Dagens sjuka: Nada
Dagens mående: Jätte bra men trött just nu.

Helgen

. . . har varit väldigt lyckad.

Fredag: I skolan hade vi "oscarsgala" och vi fick titta på alla filmer som de olika grupperna gjort. Det var roligt. Efter det gick jag hem och tog det lungt och vid åtta kom Amanda till mig. Vi kollade på fucking Åmål haha as gammal film men endå kul att kolla på. Efter det gick vi ut i hopp om att någon ville vara med oss men ingen kunde så vi gick hem igen.

Lördag: Vaknade vid tio och klockan halv tolv gick jag till folkparken där
moshpit open var. På vägen dit tappade jag tre biljetter men som tur var så hittade jag dem när jag gick tillbaka. Om jag inte hade hittat dom var det 300 spänn åt helvete. Anyway så mötte jag upp Tess och Sofia och vi gick och kollade när A vain attempt spelade. Dagen rullade på och det var härligt väder och senare på kvällen när alla bra band kom så mosha typ alla. Fast inte jag  för det är jag för feg för. höhö. Ja, det var lite vad jag gjorde på Lördagen mer får ni inte veta.

Söndag: Idag ska jag PLUGGA inget annat ;)


Lista

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? 
Japp
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Jadu typ c vitaminer
Vad åt du senast?
Choklad
Har du fått någon komplimang idag?
Ja det har jag
Har du varit med i en rättegång?
Nej
Är du polare med grannarna?
Nej dom typ hatar mig
Vilka språk pratar din mamma?
svenska
Vilka länder har du bott i?
Bara i Sverike
Senaste piercingen?
Har inga
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
I måndags från arlanda
Gay?
Nej
Har du däckat/spytt för att du druckit?
Inga kommentarer
Har du något husdjur?
Ja
Har du täckt någons hus med toalettpapper?
va nej?
Har du varit på stranden?
Självklart
Minns du dina/din musiklärares namn?
Ja, Emma
Hur bra är din syn?
Hyfsad
Har du varit på ett party?
Jaa
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Never
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
"HAHA"
Har du varit utomlands?
Jaa
Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Har bara varit på ett
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Skojjar du eller?
Var är dina syskon just nu?
Skolan
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Att min bror rev sönder min bussremsa
Vem ringde dig senast?
Emilia :D
Vilken tid gick du upp imorse?
7
Vad ska du göra i helgen?
Moshpit open
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Snart är det dags för skolavslutning! ;) alla som ska supa skiten ur sig skriver siytt namn längst ner i den här smset. Sänd detta sms till alla dina vänner! Jimmy, Jossan, Jenna, Janna, Nathalie, Alexandra, Sigurt, Jonte, Dante - ken fyller år så det blir en rejäl fylla haha :D, Emilia,
När var du riktigt sjuk senast?
Då jag hade migrän
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Dan Beckman på Stureplan i Stockholm när vi var där med klassen
Vad finns i din bakficka?
Jag har mjukisar
Har du färglinser?
nej
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
sov ^^
Vad är det första du gör på morgonen?
Typ duschar
Vad ska du göra efter det här?
plugga lite, äta middag och sen ska jag till stan.

Menorca

I morse så kom jag hem från Menorca, var hemma klockan fyra så det blev inte så mycket sömn eftersom jag skulle till skolan. Veckan på Menoca har varit skön, har fått vila ut mig ordentligt. Vi gjortde inte så mycket annat än att sola, bada och äta god mat. I slutet av veckan längtade jag hem väldigt mycket men om några månader kommer jag förmodligen längta tillbaka. Men en lyckad resa blev det! Ciao


Helgen

Igår så var det bastukväll hemma hos mig. Brudarna kom vid åtta. Vi dippade grönsaker och pratade skit. Efter att vi bastat gick vi ut och satte oss på min altan och där spenderade vi hela kvällen. Det var mysigt!

Idag så har jag segat hela dagen. Jag sa ju att jag skulle plugga idag men det har inte blivit av. Har inte pluggat ett dugg. Men men orkar inte bry mig just nu. Vid sju gick jag och Amanda på prommis, det var skönt att få prata ut sig lite. Vi räknade att det är cirka 168 timmar jag kommer vara borta, hehe. När jag kom hem från prommisen packade jag klart det sista och sen har jag inte gjort så mycket mer.

Lördag

Nu har jag packat klart det mästa till resan, jag åker inte förens på måndag morgon vid tre men jag har planerat att jag ska plugga (hela) dagen imorgon. Jag är redan klar med boken om mig själv och ett so arbete men jag har fortfarande var ett arbete i tekniken. Känner lite små panik eftersom jag inte ens vet vad jag ska skriva om, men det fixar sig nog imorgon.

Ikväll så kommer brudarna hit och vi ska basta och ha det mys. Men nu ska jag kila Ciao!







Pluggis

Dagen började med att jag gick till skolan och hämtade skolböcker och sedan hem igen. Det var faktiskt härligt att gå idag på morgonen, vilket det aldrig brukar vara annars (!). Vid tio åkte jag in till stan för att jag skulle till tandläkarn. fuck vad sega de var, förenade och allt >< Anyway när jag kom hem orkade jag inte gå till skolan eftersom det vara var två lektioner kvar. Men pluggat har jag, i massor så jah känner mig lite stolt nu!

Vid fem så kommer Amanda hit. Får se vad vi hittar på men ikväll ska vi i alla fall se ugly betty och DH för hon ska sova över här. =)

Taxfree

50582-30050582-299

Lancome paris Juicy Tubes Fruity Licious

Tre naturliga och fruktiga nyanser.

Lancome paris Bi-Facil

Effektiv make-up remover för känsliga ögon. Även för vattenfast mascara.

Jag vill även beställa en parfym också men jag vet inte riktigt vilken jag ska ta än. Kanske det blir favoriten från Lacoste? Aja jag får se hur det blir behöver inte bestämma mig idag.

Måndag

Tråkigaste skoldagen på länge! Det var jätte många som var hemma och det var bara tråkigt i skolan. Jag ville bara hem och kolla på film eller något men nej nej! Anyway efeter skolan åkte jag och mammsi på stan. Lämmnade tillbaka en klänning och köpte lite tråkiga saker.

Vid åtta ringde Tess och ville hitta på nått. Så vi gick till Vidio in och köpte godis och sedan hem till mig.

Imorn så blir det plugga hela dagen typ!

Grillkväll

Igår vid sju gick jag hem till Emelie för att vi skulle ha grillkväll alla brudar. Jag grillade kött för första gången i mitt liv och jag måste säga att det inte blev så gott ^^ men som tur var så hade Emelie Kyckling att bjuda på. Efter att vi ätit mat och pratat massa skit fick Therese för sig för att bada i Emelies pool, jag själv frös av att bara kolla på det! Sedan hoppade Amanda också i. Jag själv ska inte bada förns det är varmt ute.

Tack för en mysig kväll brudar!

sthlm med klassen

Trots att jag kände för att vara hemma efter att jag fick veta vad som hänt så bestämmde jag mig för att inte vara hemma. Det kanske var lika bra så jag fick annat att tänka på.

Vi har varit i sthlm med klassen idag och lyssnade på någon föreläsning om hur median påverkar oss. Varför kvinnor och män ska se ut på ett visst sätt enligt median. Det var  roligare än skolan men det var inte så roligt eftersom jag höll på att sommna.

Efter föreläsningen så gick jag på stan och kollade lite och ett par jeans från Monki fick följa med mig hem. Om det är sånna som Elin har på bilden nedan vet jag inte men de är likar de ialafall.


image297

Tredje Maj

Vila i frid Lennart!


Min födelsedag

är precis vad det är idag! Hihi 16 år fyller jag idag. Efter skolan så fick jag lite presenter, fast bara tråkiga. Men jag fick pengar så det är ju bra då kan jag köpa vad jag vill! Men när mamma och pappa kom hem åkte vi och kollade på mobiler men jag hittade ingen så jag får se vad jag gör med pengarna. Men efter att vi kollat på mobiler så åkte vi och käkade mat på någon italiensk resturang och det var jätte gott ^^

Ciaociao