Ännu en rolig dag

Vaknade välgt tidigt imorse och kunde värkligen inte sommna om. Typiskt! Vid tolv åkte jag till Emelie och vi åkte vidare til Centrum där vi mötte upp Tess, Verre, Sophie för att köpa engångsgrill, korv, dricka och marshmallows haha! Sen tog vi moppen till ett bad som jag inte vet vad det heter. Det var jätte mysigt och solen tittade fram också men inte hela tiden = ( O juste vi spådde varandra om framtiden också haha mitt vill jag bara glömma! Aja åkte hem där i från vid fyra, och nu gör jag ingenting eller jo väntar på att mamma ska komma hem med maten.

Ikväll så får jag se vad som händer. Kanske ska gå hem till Emelie och kolla på film om jag orkar, jag är faktiskt jävligt trött. Nej nu ska jag duscha ! Ciao


New



Ett linne från Mq i märket sunshine fick följa med mig hem igår och Mamma var gullig och hade köpt skor till mig också =D

Nu är det lov!

yey härligt ! Efter den ganska så tråkiga skoldagen så var jag med Amanda och Tess och vi gjorde samma sak som jag och Tess gjorde igår. Köpte muffins och fikade på min altan =D Jätte mysigt, där satt vi i cirka en timme om inte mer sen skulle Tess gå och träffa jocke. Jag och Amanda försökte få igång min moppe som inte gick så bra så det sket sig så vi tog en prommis istället, mycket bättre!

Vid åtta gick jag och mötte Amanda, Tess, Marcus och Jocke och vi gick  vidare till Ante. Marcus tyckte nämligen att vi skulle ha en "sommarpromenad" haha. När vi hämtat upp Ante så gick vi till Hökmossen och Jocke den idioten BADADE ! Sen gjorde vi en eld, Mys! Men sen blev det  för kallt så då gick vi till Tess istället för att titta på film, träffade även Verre o Putte på vägen så dom hängde med. Blev inte så mycket  filmtittande direkt ; ) CIAO

Snart lov

Dagen började med sovmorgon vilket var väldigt härligt. Tror jag sov lite för länge för det blev väldigt stressig. I skolan hade vi inte så jobbiga lextioner dagen rullade på. Efter skolan så följde Therese med mig hem och på vägen hem köpte vi Muffins. När vi kom till mig satte vi oss ute på altan och fikade ; )  Mysigt. Hon åkte hem för cirka 20 minuter sedan för att hon var tvungen att plugga, vilket jag också måste !

Imorgon så är det äntligen fredag och sen så är det LOV jippi ! . Har inget planerat direkt men något lär man väll hitta på ;) Nä nu ska jag faktiskt skriva klart det sista i uppsatsen som ska vara inlämmnad imorgon! Ciao


SOL

Härligt väder idag med. Dagen började med engelska nationella, skönt att det flesta nationella proven är över nu. Men det här nationella känndes inte ens som ett nationellt prov till alla andra så är det förberedelser och hela skiten men inte till det här. Det var engelska uppsats för er som undrar. Anyway på lunchen gick jag, tess, Amanda och Mimmi och satte oss i solen och sola lite. Mysigt! När jag kom hem solade jag lite till sen har jag mest skrivit min jäkla uppsats som vi har i hemkunskap, men jag har bestämmt mig för att jag nästan ska bli klar idag för jag vill inte göra allt imorgon (sista dagen).

Nu ska jag gå och äta glass och läsa SOLO som jag köpte igår. På tal om tidningar så finns det nästan inga tidningar som jag gillar, förutom VR men ingen annan faktiskt! Aja Ciao


Nähä

Vad angry jag blir, satte mig framför tv:n för att få kolla på Desperate housewives och så visar det sig att det inte är något ! FAN


Today

Dagen har varit väldigt härlig med varm väder. Bara det är varmt så är det bra, nästan ialafall. Hade inte så jobbiga lektioner idag. Språk, liten No lektion, Idrott, Engelska och No igen. På Engelskan fick vi sitta ute i solen och jobba, härligt tycker jag ^^. På No:n gojrde vi IQ test och jag kunde typ ingenting, eller jag orkade inte riktigt göra det eftersom jag hade lite ont i huvet.



Dagens..

Outfit:
Se inlägget innan
händels: Skola och hem och ta det lungt plugga och ikväll är det DH!
mående: Bara bra !
Roligaste:  härligt väder!
Tråkigaste: Måste skriva lite på min uppsats idag = /
Jobbigaste: Typ kallt på morgonen ;)
Vill ha: En god glass
Äckligaste: skolmaten är alltid äcklig...
Längtan: Påsklovet som är nästa vecka !
"inte längtan": Imorn då det är engelska nationella


Trött

Det var ett helvete att gå upp i morse, kunde värkligen inte sommna igår. Men lyckades tillslut sommna vid tre och sen skulle jag upp klockan 6 så nu  e jag TRÖTT, aja ska se till att lägga mig i tid ikväll.

Efter skolan så måste jag börja med tema arbetet i Hk och börja plugga engelska, hur fan ska jag hinna ? jag som vill sova direkt när jag kommer hem ! = ( nej nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och gå och välja kläder som jag ska på mig idag. Ciao


Söndag

Idag åkte jag och mamma och köpte två nya tavlor till mitt ena rum. Vet inte om jag ska köpa tavlor till tv rummet också men jag får se. Sen efter det åkte vi hem och käkade vofflor ♥, det var jätte gott. Sen vid fyra ringde Emelie o undra om jag ville komma och kolla på film med henne, så det gjorde jag vi såg beck-advokaten. Den var faktiskt bra.

På kvällen så fixade vi min data så nu funkar den igen =) . Har även pluggat lite svenska också men inte mycket kan redan allt ; ) har nämligen prov på william shakespere imorngon.

btw så var det trevligt igår med brudarna ^^


sommar

Jag vill tilbaka till just den här stunden, precis slutat skolan och hela sommarlovet framför sig! kan det bli bättre eller ? nej jag tror inte det. Förra sommaren var toppen med den  här sommaren ska bli den bästa, men det känns som om det är hundra år kvar till sommarlovet ! Vill ha sommar NU !

sommar

lack


Jag är väldigt nöjd med nagellacket jag köpte i onsdags. Det kommer från Depend och jag gillar det värkligen! Det blir bra färg på redan första lacket, torkar snabbt och priset är endast 25 kronor. Det är ju toppen !

Fredag..

Jippi ;) Igår var jag i Sthlm och lämnade tillbaka mina jeans och istället köpte jag ett par nudie jeans, mycket mer nöjd med dem än med de jag köpte från början. När jag kom hem från Sthlm gjorde jag klart den där jävla so uppsatsen om mellankrigstiden. Blev klar vid elva så då var jag ganska så trött =O

Idag då så har jag varit med Amanda efter skolan, mycket trevligt. Sen nu på kvällen har jag bara kollat på tv och det är väll det jag ska försätta att göra ; ) Ciao ciao


Ledig dag 2

Idag vaknade jag runt 11 jag gick upp käkade frukost. Sedan satte jag mig vida datorn och började skriva om mellankrigstiden, uppsatsen ska vara inne imorgon och jag är inte kalr. Men nu tycker jag att jag har pluggat tillräckligt så jag tar en liten paus. Vid två kommer mamma hem och då ska vi åka på utvecklingsamtal och efter det blir det Sthlm. Kanske ska lämna tillbaka mina jeans men jag har inte bestämmt mig en. Anyway nu ska jag in i duschen CIAO !


Trevlig dag

Idag så har jag varit på stan med Mandi Tessie o Jocke ! Det började med att jag och Amanda tog en för tidig buss =O haha smarta som vi är. Men sen när Jocke och Tess kom gick vi till nansys och käkade och Tess flummade som vanligt efter det gick vi på stan ett tag. Sedan gick vi pch fikade, eller jag och Amanda gjorde ialafall =D. Vid tre åkte vi hem och så träffade vi Sofia som skulle med samma buss och träffa Ante :D . När vi kom hem gick jag, Amanda, Tess och Jocke hem till mig och kollade på film. Förorts ungar såg vi den var  lite rolig, tycker ialafall jag och Amanda =D Men nu ska jag vara social CIAO !


Ledig

Jaha då är man ledig idag då vilket känns väldigt härligt. Vaknade väldigt tidigt idag för att vara jag (08:30) så jag gick upp duschade käka frukost. Snart så ska jag göra mig iordning för att sedan åka till stan med Amanda, Tess och Jocke. Det blir nog trevligt. Senare ikväll måste jag plugga so, det är det tråkigaste som finns satt och pluggade det i 1 1/2 timme igår =(. Men men that's life!


Önskelista

1.


Jag ska ska ska ha dessa skor från adidas. Jag blir så arg att de inte fanns i min storlek på monki men jag ska kolla efter dem nästa gång då jag åker till sthlm, vilket är på Torsdag.

2.


Klänning från minimarket, jag tycker knuten gör klänninen väldigt fin.

3.


Denna kommer från dolce&gabbana, man kan ju alltid drömma. Men själv ska jag nog leta efter en ny bekini på Topshop där jag köpte min bikini förra året.

Dagens

klädsel på dagen: Blåvit randig skjorta från boomerang, svart baslinne från Vila, svarta cheap monday och vita lacost skor till det.
klädsel på kvällen: Just nu förtfarande samma fast inte skjortan, men ska snart byta till Mjukisbyxor
frisyr: utsläppt
händelse: Skola, hem, träffat tess o emelie, pluggat och pluuggat
tråkigaste: Behöver inte du veta!
roligaste: Hm jadu ska nog inte skriva det här på bloggen. ^^
Längtan: Att desperate housewives ska börja
köp: Godis
läsning: Nya VR och so läxa.

Nä nu ska jag forsätta med pluggandet, ska ha skrivit en uppsats om mellankrigstiden tills på fredag. Lagom kul = / Ciao!

Hej

Min data är sönder så jag vet inte om jag kommer kunna blogga. Men jag tror inte att det kommer vara några problem kan ju alltid sno min brorsas data ; ) Anyway idag så var jag som sakt och tränade med Tess som jag skrev att jag skulle i inlägget innan. Det var typ tråkigaste gången ever haha. När jag kom hem kollade jag på film (Maid in Manhattan), jag har haft den filmen jätte länge men aldrig orkat kolla på den riktigt. Men den var faktiskt bra.

Imorgon är det skola igen då. Inte speciellt skoj, men det ska bli väldigt skönt att vara ledig på onsdag och torsdag. På onsdag har jag och Amanda bestämmt att vi ska åka och fika eller något. Det blir nog trevligt.

maid

Helgen

Fredag:I fredags ringde Emilia och så att jag skulle följa med på fest, så jag tog med mig Tess o Amanda också. Vi tod 7 bussen in och Emilia mötte upp oss. Sedan åkte vi till en som hette Jonte men där var det as tråkigt så vi drog vidare. Där var du hundra gånger roligare som tur var. Det blev mycket dans desutom ; )

Lördag: Vaknade runt 11 och mamma undrade om jag ville åka till skärholmen. Så vi (jag, mamma o pappa) åkte dit. Jag såg ett par fina skor från adidas i guld som jag skulle köpa. Men det var slut i min storlek =( Då blir man inte glad. Men men efter det åkte vi till söndermalm för att käka på china resturang. Det var hur gott som helst och sen var man mätt typ hela dagen.

Söndag: Idag har jag ingenting planerat förutom att jag ska åka o träna med Tessie !

Missy E

(Skorna som jag vill ha)

Nytt



Idag fick en klänning från Vila följa med mig hem. Köpte samma klänning för länge sedan men lämnade tillbaka den då. Men nu har jag bestämmt mig för att jag ska behålla den.

I torsdag fick jag en tröja från moster på posten. TACK moster !

Nu blir det film (Djävulen bär prada) Ciao!

Terre

Idag så pratade jag och Tess om första gången vi var. Haha jag kommer allvarligt talat aldrig att glömma det ! haha shit asså! Puss på dej Knäppis




(Gamla bilder)

Torsdag

Veckan har bara försvunnit imorgon är det redan fredag. Nationella i Engelska imorgon dårå. Fyfan vad jobbigt men men måste göras nån gång

Idag dårå så har jag varit i skolan som vanligt. Efter det gick jag hem och tog det lungt, råka sommna en halv timme också. Sen ville Tess komma hit så hon kom hit och vi gick och köpte godis, Mumsigt. Sen har vi typ bara suttit framför datan och hon har provat mina kläder (?). Hon gick för typ en timme sedan och nu ska jag duscha och dricka Te. Ciao !

Sol

Fyfan vilket härligt väder det är jag  tror jag dör. Nej kanske inte dör men det är jätte härligt ute. Slutade även vid halv tovl idag vilket var dagens bästa. Jag gick hem och käkade sen gick jag och solade. När jag kom hem fastade jag framför tv:n och kollade på en jätte bra film som gick på tv. Efter filmen gick jag ut med Ebbsi i det härliga vädert.

Nu ska jag snart börja plugga när jag orkar, har Svenska prov imorgon men vi har redan fått frågorna som kommer på provet så det ska nog inte vara några större problem. Ciao


Stilometer



STILOMETERN Från Aftobladet

Hotta upp med skinn
Att den korta kjolen är ett måste den här våren är ingen nyhet men att det ska vara i skinn känns spännande. Det är dessutom en investering till hösten då vi kommer att se mycket skinnplagg.

Emmas kommentar: Jag håller med om att  skinn är snyggt men jag föredrar endast skinnjackor.


Modellen Större
Ett klassiskt plagg som aldrig tappar i modegrad är den vita skjortan. I vår får den gärna vara i modell större med ett smalt skärp i midjan.

Emmas kommentar: Ja, vit skorta med smalt skärp i midjan är fräscht och gärna svarta tights till.

Ingen fin look
Låt dig inte inspireras av Calvin Kleins vårsminkning. Det här är långt ifrån en vårfräsch look.

Emmas kommentar: Nää det här var inte speciellt snyggt!

Måndag

Solen skiner åh så härligt det var när jag gick hem från skolan. SOL jag har  värkligen saknat det. Nu är det äntligen snart vår ! =D

Men till något helt annat No:provet är avklarat vilket känns väldigt skönt. Hoppas att det gick bra på provet men det tror jag nog. Dagen har gått väldigt fort men många som var sjuka vilket inte var så kul. Fick även reda på att vi ska ha svenska prov på onsdag vilket jag inte hade någon aning om. Så idag blir det att börja plugga till det sen blir det tv eller något, känner mig lite trött. Ciao

Urban outfitters

Det finns hur mycket snyggt som helst på UO och det här är mina favoriter!



Om mig

Vilken svordom använder du mest? Fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? halv sju
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute? Nej det används mest utomlands där det är varmt.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Både och
Vilken var den senaste filmen du såg? Besatt
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Gå på spa med någon.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Ingen
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja
Vad åt du till middag? Inte ätit middag än
Använder du huvtröjor? Nej kanske någon gång men inte ofta.
Kan du vissla? Ja
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Berg&Dalbanor
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja
Tittade du på tecknat när du var liten? Nej jag hatade det
Är du blyg inför det motsatta könet? NejVilken film kan du alla replikerna till? Typ ?den bästa sommaren?
När flög du senast? Hem från bulgarien
Läser du för skojs skull? Nej eller jo eller det beror på
Pratar du några andra språk än Svenska? Eng
Har du gråtit offentligt? Ja det har jag
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? Nej drömde mardröm om piercingar inatt
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ja
Kan du kasta macka? Nope
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej
Gillar du att flyga flygplan? Ja det är helt okej
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor
Äter du frukost dagligen? Ja eller inte på helgerna

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej inte alla
Vilken är din favoritfrukt? Äpplen och vindruvor
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16 XD
Tror du på liv på andra planeter? Nej
Vad var det sista du åt? Tuggummi just nu
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Det var moster som kom med förslag
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej
Sover du på sida, mage eller rygg? Sida
Tycker du om att krama folk? Ja
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Japp


Vagabond

Igår så köpte jag skor i sthlm som jag bloggade om i inlägget innan och såhär ser det ut. Jag gillar trä klacken väldigt mycket. Skorna är helt perfekta till våren/sommaren. Jag har redan ett par liknande i typ silver men jag gillar de svarta mer. Nu väntar jag bara på att det ska bli bra vänder. Ciao

'

Helgen

Fredag:Först var det skola som vanligt.  Sedan vid fyra kom Emilia till mig, vi gick och hyrde film och efter det vet jag inte riktigt vad vi gjorde tiden rann iväg ialafall. Vid sex käkade vi mat från terassen och sen övade vi på våran låt. =D Sen kollade vi på den as dåliga filmen (besatt)  hur dålig som helst usch. Sen snackade vi en massa sen gick vi o la oss.

Lördag: Vaknade vid nio gjorde mig iorning sedan åkte jag till Stockholm. Där köpte jag skor, smink och ett par jeans. Efter det hade jag ont i huvet och åkte hem och tog det bara lungt hela kvällen. Det kan faktiskt behövas ibland.

Söndag: Jaha idag så ska nog jag och Tess träna men efter det så måste jag värkligen plugga. Jäkligt mycket också har prov imorgon. Jippi

Lista

3 Älsklingsbutiker
> H&M - Ja alltså vem gillar inte h&m ? Bästa H&M affären hittar du på hamngatan i stockholm!
> Mtwtfss weekday - Bästa weekday affären hittar du på södermalm på götgatan toppen affär för de som älskar Cheap Monday. Det har även andra märken och på nedervåningen har de second hand.
> Topshop - Här får jag massa inspiration och jag längtar som tusan till de öppnar på drottninggatan.

3 Favorit plagg/accessoarer
>
Mina älskade Cheap Monday jeans som börjat gå sönder.
> Svart
kookai klänning
>Svarta longchamp väskan.  

3 Favorit skor

> Mina vita lacoste (tygskor)
> Silvriga ballerina från H&m
> Svarta stövlar från din sko.

 3 Vanor du har
>
Alltid hänga in kläderna i garderoben.
> Läppbalsam på innan jag lägger mig.
> Känna på handtaget två gånger innan jag går hemifrån.

Ingen rubrik

Redan Torsdag och imorgon fredag och sedan är det helg. Veckan har  gått jätte fort. Igår så var jag med Amanda och vi kollade på film (säg att du älskar mig), jag och Amanda blev as förbannade men den filmen måste man se. idag dårå så har jag varit i skolan rätt så tråkig dag med tråkiga lextioner. Aja bra att den är slut, ikväll så blir det väll lite pluggande hade jag tänkt men får se hur det blir med det.

Nu vill jag ha helg tack!

image229

Tisdag

Jaha idag så har jag varit i skolan som vanligt. Det har varit en ganska så tråkig dag men en sak som var bra var att vi fick sluta en timme tidigare och det gillar jag. Men när jag kom hem gjorde jag inte så mycket gick ut med hunden och åt mellis. Snart så ska jag väll börja plugga har Engelska nationella prov imorgon och muntlig redovisning om författare i svenska. Tråkigt men måste göras ! En sak som glädjer mig är att ikväll så är det desperate housewives ♥

Imorgon så hoppas jag värkligen att vi får tillbaka svenska narionella proven, men jag tror inte att det blir så. = /

Mina


Kunde inte motstå så jag åkte och köpte de silvriga ballerina skorna från H&m ! Nu blir det att plugga No och skriva lite i boken om mig själv. Ciaociao

skor


Söndag

Idag så vaknade jag vid halv tolv, gjorde mig iordning. Sedan besämmde jag och mamma oss för att vi skulle gå på bio som gick klockan halv fyra. Så innan den var vi i skärholmen och kollade i lite affärer, sedan åkte vi på bion. Vi såg "se upp för dårarna" och den var jätte bra. Den rekomenderar jag värkligen.

Efter filmen så åkte vi hem och jag gjorde klar mitt svenska arbete om William shakespear. Usch kände värkligen inte för att plugga och så är det ju måndag imorgon, känner på mig att det kommer bli en seg vecka. = / Jag har inte fått haft nått riktigt lov tycker jag. Har varit sjuk nästan hela veckan. Aja bara o kämpa !


d?rarna

Dagens shopping



Idag så har jag varit på stan med Mamma, det var meningen att jag skulle köpa något från Mq eftersom jag har 400 kr att handla på där men jag hittade INGENTING, så det fick bli en grå skön kofta från Vila istället.



Köpte även två nagellack från mavala som jag bloggade om tidigare. Har inte hunnit prova dom ännu men hoppas på ett bra resultat. En foundation fick även följa med mig hem. Jag brukar alltid använda en från make up store men den var slut så nu får jag prova en ny.

Today

Blogg.se har kronglat i 2 dagar nu och gör det forstfarande och så blir man lite arg. Aja idag så har jag inte gjort speciellt mycket är förstfarande sjuk men tror att febern är borta nu men det kanske bara var för att jag tog en alvedon förut. Hoppas ialafall att jag är frisk imorn så jag kan vara med Tess. = ) Trots att jag ät sjuk så gick jag och åt pizza med Emelie och Sophie tidigare idag, det var trevligt hade inte träffat dom på en vecka.

Nu ska jag börja städa garderoben eftersom jag ändå inte har något att göra, skulle ju kunna kolla på let's dance men jag orkar inte sitta framför tv:n längre idag har redan kollat på 3 filmer idag och det räcker.  Så ciao


Vill ha

Jag börjar bli trött på lila och rött som jag nästan alltid använder då jag har målade naglar så nästa gång jag är på stan tänkte jag kolla efter det silvriga lacket från Mavala, vill även ha ett lack i någon rosa nyans också. Men det bästa av allt är ju priset (runt 30 kr), hoppas bara att det är bra ändå.