helgen som varit

Fredag: I fredags såg vi sista filmen på våran film festival vi hade hela förra veckan. Vi såg zozo och den var bättre än förväntat. Slutade vid elva, då jag mötte upp mamma på stan. Käkade lunch på nancys sedan åkte vi vidare till Coop forum. handlade mat till helgen och sedan hem igen. På kvällen var jag med Marcus och Therese, vi satt hemma och Matte och tittade på film (horton) den var mysig.

Lördag: Vaknade vid 11, gick upp och käkade frukost på Marcus balkong sedan gick jag hem och fixade inför kvällen. Gjorde mat och så, blev tvunget att stressa på slutet. Vid halv sju kom några söta prickar till mig och vi åt mat och hade det trevligt. Sedan övertalade alla mig att de skulle få bada i min Jacuzzi så det gjorde vi, eller dom rättare sagt. Hoppas alla hade en trevlig kväll, för det hade jag!

Söndag: hade söndags ångest som vanligt. Massa plugg väntade på mig hela dagen men inget blev av. För vem vill plugga då det är strålande väder ute? Så istället gick jag ut och solade :)

bilder kommer senare, då jag har börjat förstå mig på min nya data

ego

image510

Måndag

Har karaktärsvecka hela denna vecka, vilket känns skönt. Det ända SPMe ska göra är att se två filmer varje dag nere på bion roxy. Kommer förmodligen inte få se de bästa filmerna men det gör inte mig nått, känner att jag behöver en pause från skolan. Är så skol trött just nu, men jag antar att det bara är att bita ihop.

Helgen som varit

Fredag: I fredags stannade jag hemma från skolan. Kände mig inte riktigt kry så stannade hemma. Blev bättre på eftermiddagen då jag åkte och klippte mig. Klippte topparna fast tycker att det blev lite för kort. Men men var väll lika bra. Senare på dagen gick jag hem till Marcus och bara tog det lugnt. Fikade med hans mormor och familj. Mysigt! Sedan vid elva gick vi ut och träffade Amanda och Therese som var med några skåningar. Haha helt random ingen kände dom. Men roliga var dom.

Lördag: Gick upp ganska tidigt dvs. vid tio. Gjorde mig i ordning, sedan gick jag och Marcus till folkparken där det var "moshpit open festival". Stod i regnet i cirka en och en halv timma och frös som bara den. Tittade på de två första banden som spelade sedan var jag vrålhungrig. Gick och åt pizza och när jag satt där på pizzerian så ringer Tess och säger "dead by april ska spela nu" och jag blev väldigt ledsen eftersom dom var typ dom ända jag ville se. Åt upp pizzan och gick tillbaka till folkparken och så hör jag att dead by april spelar! Åh vad glad jag blev, de hade tydligen fått byta plats med CV :D Dagen rullade på och sista bandet spelade vid halv elva om jag minns rätt (?), alla blev helt galna när Oliver Syke i Bring me the horizon kom in på scen. Haha. Efter sista bandet gick jag hem till Marcus och sov eftersom jag frös som en apa och hade ont överallt.

warhol

image508

Torsdag

Dagens klädsel: Klänning, kofta, strumpbyxor och converse
Dagens Humör: trött så inte så glad
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens roligaste: att bia kommer till oss idag
Dagens planer: först skola, hem göra klart mitt radio program
Dagens måste: som jag nyss sa, göra klart mitt radio program
Dagens finaste: Marcus <3
Dagens fulaste: Vädret!

Måndag

och så var det måndag igen och ännu en helg passerad. I fredags tog jag det bara lugnt med Amanda, Tess och Marcus. Gick och åt pizza vid halv tio för att jag var så hungrig. Efter pizzan drog jag och Marcus hem till mig och såg på "pianisten", jag har blivit värsta insatt i andra världskriget haha. Men det är ju bra eftersom vi jobbar med det i historian.

I lördags vaknade jag alldeles för sent, runt halv två :O inte likt mig! Tog mig upp ur sängen och såg att det var soligt ute. Så det blev en varm promenad med Marcus och Ebba. Sedan åkte vi till santorps badet och kollade när söt Ebba badade :D Hon är så söt min hund. Kom hem igen vid fem och då blev det fart på mig eftersom jag skulle vara hos Emelie klockan sex. Drog till Emelie vid sex, alla var väll där runt halv sju och då började vi grilla. Det var väldigt gott och mysigt förståss.

där fick ni veta lite om min helg, nu ska jag öppna matte boken eftersom det är nationella imorgon!
image507

Helgen

åkte hem tidigt från Marcus idag för att jag skulle plugga och när jag kommer hem märker jag att jag inte har pappret hemma där det står vilka sidor man ska läsa. Och i typ 3 timmar nu har jag försökt få reda på vilka sidor det är men ingen vet ju :( surt! Får vänta till 6 då Danielle kommer hem och kan ge  mig sidorna. :) Åh arg jag blir att jag glömde pappret! Aja finns inte mycket att göra nu.

igår så träffade jag Emelie vi pratade lite och gick och köpte godis eller hon köpte frukt för att hon är så nyttig. :) I centrum träffade jag Marcus så jag följde med honom hem. Sedan vid åtta gick vi och hyrde film med hans mamma. Det blev "Shaun of the dead" det var faktiskt rolig. Vid tolv gick jag och Marcus ut på nattpromenad och sedan gick vi hem igen och sov.

image506

min dag

igår var det min dag och jag fyllde 17 år. Vaknade vid ett och fixade till mig lite. Sedan vid fyra blev det mat med familjen och Marcus. Jag fick betämma mat och det blev mat från terassen, I like. Sen smälte vi maten lite och efter det blev det tårta och paket öppning. Jag fick vad jag ville ha och är mycket nöjd med alla presenter. Vid halv åtta tog jag och Marcus bussen hem till Amanda där lite folk från hennes klass var och så några andra. Det var väldigt trevligt! Tack alla som gjorde min kväll bra :D


Valborg



vaknade runt elva igår och åkte till stan och blev sminkad på make up store. Måste säga att jag blev väldigt nöjd med sminkningen. Det var meningen att det skulle bli en vardags make fast jag tyckte det mer liknade en kvälls make. Sedan fick jag ta smink för 500 kr, så jag tog en ny foundation, mascara och bas ögonskugga. Tack mammi för en förtidig present!

  
En "jacka" fick följa med mig hem satt det blev kvällens outfit tillsammans med strumpisar converse och linne/klänning från Monki.


På kvällen gick jag hem till Emelie där några söta prickar var. Sedan vid nio drog vi ned till brasan där det inte var speciellt kul. Sedan gick vi hem till Amanda, men kvällen slutade tidigt för mig och Marcus. Var väll förmodligen för att vi båda var så trötta. Men vi hade jävligt kul på vägen hem :)