Onsdag

igår så satt jag hos frisörn från klockan tolv till tre ungefär. Klippte topparna och färgade ljusa slingor. Jag tycker att det skiftar lite gult här och där :( tråkigt!  Efter frisörn tog jag det lungt och vid sju gick jag till Emelie där jag kollade på film med henne, Anki och Marcus. Vi såg "superstar" och djävlar i havet vilken pinsam film. haha
Efter filmen så gick jag och marcus hem till mig. Vi badade i min bubbel pol utomhus i cirka två timmar. Pratade om allt och inget, det var jätte mysigt!

sthlm

igår så åkte jag upp till sthlm med mammi vid halv tre. Vi drog till söder, åh det var så länge sedan jag var där så det var roligt att gå där. En klänning från gina tricot fick följa med mig hem. Det ser ut som det är en tjol och en t-shirt men det är en klänning. Sedan köpte jag upp mitt presentkort på monki som jag fick i julklapp. En lite kortare grå tröja fick det bli. Och en tjol från American Apparel.


Tjolen från American Apparel, min är svart dock

Var väll hämma runt sju och då tvingade jag ut Therese som hade suttit framför tv:n hela dagen och spelat sitt nya GH, djävla nörd hon är! Vi drog i alla fall hem till Matte och pratade och tog det lungt. Mysmys  sedan drog jag hem vid halv tolv.


Söndag

sitter hemma hos moster och lyssnar på när hon och mina föräldrar diskuterar hur man gör den bästa pannkakan. Kul, jätte kul.

Min käre Marcus har inte vaknat än och jag vågar inte väcka han heller efter igår när han blev jätte sur för att jag tvingade upp honom halv nio. Men vadå vi skulle ju till Sundsvall? aja han blev på bättre humör efter ett tag som tur var. Igår i sundvall köpte jag ett linne från Vero moda, kanske kommer upp på bloggen någon dag och så ett par vanliga svarta knä strumpor. Hade hoppats på att hitta mer men jag är väldigt kräsen av mig. Ganska irreterande! Men jag får väll tvinga med mig mamma eller någon kompis till södermalm på lovet.

Resten av tiden vi har varit här (hos moster) så har vi väll bara slappat. Hyrt två filmer the heartbreak kid och 1408. Den sista jag nämde var väldigt bra och spännande. Den borde man se.

Nej nu ska jag göra nått vettigt, Pusshej


<3

jag vill bara säga att Amanda är min bästa vän!

hemprov dödar mig

Jag vill bara ha papprerna utskrivna och inte behöva tänka på det här nått mer.

9 Månader

50582-486
9 månader idag älskling
Kärleken till dig är obeskrivlig
Puss

sjuk

finns inte så mycket att säga om helgen förutsom att den har varit lungn. Har vartit sjuk vilket jag är förtfarande. Ont i kroppen och förmodligen migrän i lördags och huvudvärk nu. Så helgen har spenderats till stor del framför tv med trevligt sällskap.

Fredag

gud så bra jag sov inatt. Sov hemma hos Marcus och har aldrig sovit bättre haha! surt att jag var tvungen att ta mig upp själv medans han var lat och skippade samhälle. Hur som helst så åkte jag till skolan. Har inte haft så jobbiga lektioner idag. Först radio, där jag inte kunde göra något eftersom Tess inte är här. Vi ska nämligen göra ett radioreportage hon och jag. Fick tillbaka betygen på radio i miniformart. VGVGVG, om jag hade haft egna påar så hade jag fått ett MVG. Får väll tänka på det tills nästa gång då!

och idag är jag glad för det är fredag. Ett idrotts prov väntar bara på mig efter den här lektionen. Kommer gå åt helvete känner jag eftersom jag inte pluggat så mycket. Efter skolan så vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske åka direkt hem eller åka till stan och fika (?) Ikväll ska jag i alla fall vara med brudarna, filmkväll förmodligen. Mysigt! Nej nu måste jag läsa igenom idrotts papprerna.


GH

igår efter skolan så var jag med Tess. Vi åkte hem till mig och bakade kladdkaka. Mmm den blev jätte god. Sedan spelade vi lite gh eller mest Therese då för jag är så trött på det spelet. Vid fem tror jag gick vi ut och träffade Emelie och pratade lite. Sen skulle jag hem och käka, tacos I like! Senare på kvällen kom Marcus hit och sov här.

Fan jag som skulle plugga :(
Blir väll till att plugga galet idag då. Har nämligen idrotts prov imorgon. Jippi!


Grattis

GRATTIS BROR TILL KÖRKORTET
image485

slipper åka bussen hem idag, skönt.
bror ska komma och hämta mig :)
har är allt bra snäll ibland

Arg Emma

vad sur jag blir, jag kan inte ladda upp bilder på bloggen :(
nej nu skiter jag i det här. Nu ska jag träffa Tess
Pusshej

helgen som varit

sitter och har medieproduktion men fastnade nu när det var dags för att färga bilden. Får fråga efter hjälp så fort jag orkar fortsätta jobba igen. Tänkte berätta lite om vad Emma gjorde i helgen.

Fredag: sthlm med klassen. Vi vår på museeum och lyssnade på en som berättade om 1700 - talet i sthlm. Inte så kul men bättre än skola tycker jag. På kvällen drog jag till taljen där det var spelning med några kompisar. Det var trevligt och vi satt och körde sanning eller konsikvens, haha det var nog det roligaste på den kvällen. Efter det tog jag och Marcus 12 bussen hem och sov.

Lördag: vaknade runt halv tre, bra Emma. Gick upp käkade kättfärs paj som Marcus mamma gjort, det var super gott. Knallade hem vid 5 så jag skulle hinna fixa mig innan jag skulle iväg igen. Vid halv 7 drog jag hem till Marcus igen och vi gick och mötte Tess och några. Sedan drog vi hem till käre Emelie. :) Det var massa trevligt och mysigt. Tack för en lyckad kväll allihopa (:

Nej nu ska jag börja arbeta igen, bilder kommer kanske idag när jag kommer hem Pusshej

The hives

Sitter på engelskan och ska skriva ett research arbete om the hives. Jobbigt tycker jag eftersom det minst ska vara 3 datasidor. Så det är väll bara att jobba på antar jag. Även fast jag egentligen inte har någon lust alls. Just nu vill jag bara hem och lägga mig i min säng och sova men nejnej en lång engelska lektion, sammhälle och matte lektion väntar. Skönt att vi inte har någon mediekunskap idag i alla fall.

I morgon är det fredag, skönt. Först ska jag till sthlm med klassen. Vi ska till något museeum. Sedan blir det tillbaka till skolan för att ha en lektion, känns ju ganska så onödigt. På kvällen sen ska jag på spelning, hoppas det blir kul. Och på lördag ska jag förmodligen vara med brudarna :D

Nej nu ska jag börja skriva min research, hejdå!


Lista

OM MIG

Namn: Emma
Födelsedag: 2 Maj
Hemstad: Nykvarn
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brunett
Längd: 166,5 cm
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Civilstatus: kär
Stjärntecken: Oxe
Är dina föräldrar skilda: nope
Skor idag: converse
Svagheter: typ för känslig
Mål för året: haha
Det första när du vaknar: sommnar om

ANTAL

Som du kysst: vet inte
Syskon: 1
Piercnings: nej men öronen
Tatueringar: nope

FRAMTIDEN

Namn på barn: Amy och Oskar
Vill bli när du blir gammal: rik
Drömjobbet: Journalist eller jobba på radio

FAVORIT

Mat: Vegetariskt
Sport: Gymmet
Djur: Hund
Glass: kommer inte på vad den heter just nu
Låt: oj det finns många
Nummer: har inget
Tuggummi: extra
Helgdag: Fredag eller Lördag
Årstid: Sommar <3
Tandkräms-smak: flour
Radiostation: Bandit

HAR DU

Någonsin varit kär: Ja jag är det nu
Blivit dissad: Ja :(
Rymt hemifrån: Ja haha
Föreställt dig ditt ragg naken: Haha
Sovit utomhus: Yes
Gråtit i skolan: jaa
Spytt i skolan: haha ja
Velat bli modell: nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: men ja
Sett en död människa: nej
Använt droger: nej
Ätit sushi: jaa eller typ
Retats: ahh

THIS OR THAT

Cider/Öl: Cider
Pepsi/Cola: pepsi
Donken/Burger King: burger king
Kärlek/sex: Kärlek
Choklad/Vanilj: Choklad
Jordgubb/blåbär: Jordgubb
Kött/veg: Veg
Tv/film: Film
Gitarr/Trummor: trummor är coooolare
Adidas/nike: Adidas
Kinesiskt/mexikanskt: kinesiskt
Kakor/paj: paj
Mtv/vh1: MTV
Ztv/the voice: The Voice
Blind/döv: Döv

KAN DU

Gå ner i splitt: nej
Skriva med höger och vänster: Nej
Vissla: ja ibland
Blåsa en bubbla: Ja
Ha dina ögon i kors: Yes
Nudda näsan med tungan: nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

Du nuddade: mickis eller therese kommer inte ihåg
Du pratade med: Therese
Du msn:ade med: ofta jag kommer ihog
Du kramade: Mickis
Du skällde på: -

SENAST DU

Skrattade: Igår när jag var med Emelie
Grät: igår :(
Såg en film: hmm helgen typ
Tugga tuggummi: idag
Drog ett skämt: vet inte
Sjöng en sång: typ imorse

VAD ÄR DET

Utanför ditt fönster: Hus, träd
Du Lyssnar på för musik: bra musik
Du har på dig: cheap monday, t-shirt och gant tröja
På din musmatta: ingenting det står efrim på den

HAR DU NÅGONSIN

Blivit kallad hora: Ja av tess :(
Ljugit om din ålder: ja
Bråkat utan anledning: mmh

HAR DU UNDER SENASTE MÅNADEN

Druckit alkohol: Ja
Rökt: aaa
Shoppat: yees
Skejtat: Haaha ja,
Bakat: Ja tror inte de
Solat: jaa

Konsert

Skola som vanligt igår då. Dagen rullade på bra men jag var så trött på sista lektionen, då vi hade Matte. skolan så drog jag ned på stan med Tess för att fördriva tiden. Käkade mat och hon provade kläder. Sen satt vi och pratade och lyssnade på musik. Vid sex åkte vi tillbaka till skolan igen för att titta på musik ettan som hade rock konsert. Det var 60 - 80 tal om jag inte minns fel och det var riktigt bra.

Det är så att min Marcus har munsår eller något liknade och därför har han ett plåster vid sin mun. Och idag på den första konserten jag var på (de har en  på förmiddagen och en på kvällen) så var det två tjejer bakom mig som kommenterade hans plåster då han kommer in på scenen.

- Oj vad har han gjort?
- Han har säkert rakat sig
hihihihihii


Skola

Så var man tillbaka till skolan igen då efter ett bra men ganska långsamt lov. Haha nog första gången jag tycker ett lov är långsamt. Hur som helst så var det en ganska lungn dag i skolan idag. Först historia där vi skulle redovisa fats jag hann inte. Sedan hade vi naturkunskap och vi  fick tillbaka proven. Ett poäng från Vg, det gör mig sur :( Sista lektionen för mig var medieproduktion och det är alltid lika kul. Det är så mycket bättre att ha digitaltfoto istället för journalistik som jag hade förra terminen. Efter den lektionen gick jag till läkaren. Åkte hem med två bussen och blev sugen på att gå på promenad eftersom solen tittade fram. Satt det har jag gjort precis, gått på promenad alltså och det var jätte härligt att få rensa tankarna lite.

image484
Gotland sommaren 07

nu när du har mig förlorar du mig aldrig

50582-478

Marcus Lindstöm, jag älskar dig

Slut på lovet

Igår så var jag hemma själv på kvällen vilket inte är så kul i mitt hus. Haha jag tycker nämligen att mitt hus är lite läskigt ibland. Hur som helst så var Amanda och Pontus snälla och kom hit och gjorde mig sällskap. Vi satt och (tittade) på Melodifestivalen, vi babblade mest om man säger så och kommenterade alla som var med. Alltså jag tycker det är så dåligt så jag inte klarar av att titta på det. En av killarna som var med där visade ju hela paketet :O Det ända som är bra med melodifestivalen är Björn haha! Sötis. Efter melodifestivalen drog Amanda och Pontus hem och Marcus kom hit. Vi eller i alla fall jag åt nudelsoppa haha sen så pratade vi en massa och sen somnade jag. 

Idag så är det så sista lovdagen. Inte speciellt kul eftersom jag har massa plugg som väntar på mig. Jag är väll klar med det mesta men jag har en som jag inte ens har tittat på :O inte bra. Det ska bli både skönt och tråkigt att komma tillbaka till skolan. Det är kul och så i skolan men vi har så mycket läxor och det gör mig stressad. Ibland tänker jag på hur skönt det skulle vara att inte gå i skolan men sen inser jag att det inte skulle vara så kul endå. Vad skulle man göra om dagarna liksom? Skolan skulle vara bäst om man slapp alla djävla läxor. Eh nu vet jag inte ens vad jag babblar om längre så pusshej 


Shopping

Var en snabbis på stan med Mammi idag. Hittade lite saker som fick följa med mig hem. Vagabond skor, en grå halsduk, kompis hjärta, ni vet sånt som man hade när man var liten och delade med sin bästa vän. Sånt köpte jag och Marcus fick ena halvan. En även väska från Åhlens fick följa med mig hem. Bilder kommer senare om jag hittar kameran vill säga.

Förutsom stan idag så har jag inte gjort så mycket mer. Bara varit hemma och tagit det lungt. Bärjat med lite läxor också fast det gick inte så bra, tv:n lockade mer. Aja varsegod för ett djävligt intressant inlägg. Ha en trevlig kväll!