Middag

Igår var jag på middag hemma hos bästa Amanda. Jag och Marcus åkte hem till Amanda där även Matin var vid 6 tiden för att vi skulle hjälpa till med maten. Vi orkade inte göra något komlicerat satt det blev tacos. Men det var smarrigt! vid sju tror jag så kom Tess, Frida och Martin och vi började äta. Efter maten så spelade vi spel. Vi spelade "med andra ord"  och mitt lag förlorade, skyller på Marcus som var så dålig på att förklara. Kvällen forsatte bra men det fick ett panikslaget slut. Det var massa trist :(



Dagens

Dagens låt: massa med broder daniel
Dagens dusch: blir efter att jag solat
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: rouge och mascara.
Dagens klädsel: Svarta strumpisar, spenatgul klänning
Dagens händelse: åka till stan men brudarna sedan träffa M
Dagens planer: --
Dagens vill ha: god mat tack
Dagens saknad: Marcus
Dagens drog: än så länge har det varit vatten
Dagens tråkigaste: inget har varit speciellt tråkigt ännu
Dagens måste: måste börja läsa min engelska bok som jag ska ha läst ut tills jag börjar skolan igen
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: inget ännu
Dagens mat: inget än
Dagens sjuka: nada är frisk
Dagens mående: braa

Amanda

Dr Phil Amanda sov hos mig inatt, det behövdes verkligen.

Igår så var jag inte bara i sthlm. När jag kom hem var jag med Amanda baby. Vi åkte in till Södertälje för att fixa en sak som endå inte funkade :( typiskt! Sedan kom vi hem och vi gick och köpte godis och så. Sen gick vi hem till mig och spelade spelet "med andra ord"  med min familj. Efter det gick vi ut och träffade Tessie :)
Sedan sov vi efter ett vi pratat ett bra tag. <3


Nyårsklänning

Äntlgen har jag hittat klänningen som jag ska ha på nyår. Den kommer från french connection. Det är inte samma färger som på bilden, den är lilla/blå och svart.


happy

det kunde inte ha blivit värre..


Julklappar

jaha då var alla paket öppnade och julen är över.. eller nästan i alla fall Jag fick det mesta som jag önskat mig. :) that's great!


GOD JUL

Vaknade runt halv tio av att jag fick massa "God jul" sms, sedan kunde jag inte somna om igen. Satt jag gick upp och åt frukost med familjen. Sedan fick jag öppna ett paket. Det innehöll lite olika saker bland annat hårspray, hår mousse, underkläder och lite annat. Jag och Marcus fick en julklapp igår av mamma det var present kort på bio. :) Jag är så duktig satt jag har lyckats luska ut de flesta av mina julklappar. Jag kommer få en klocka från Gant som jag ville, presentkort på monki, sängöverkast, kuddar och the hives skivan. Det är det jag vet i alla fall. haha!

Jag har nyss spelat familjspel med familjen som heter "med andra ord" det är faktiskt jätte kul och man fördriver tiden. Sen så ska jag såklart se på kalle anka som vanligt. Efter middagen blir det paket öppning och vi ska göra det på ett annat sätt i år. Vi ska spela "bingo" och när man vinner så får man öppna ett av sina paket, satt det blir nog lite kul. Men nu ska jag spela guitar hero tror jag. Gojul



Ebba är söt

Söndag

Vaknade upp tillsammans med M. Han var seg på att vakna som vanligt satt jag hann se klart en hel film innan han gick upp. Vid halv två ringde Tess och sa att vi skulle träffa henne. Satt vi gick ut och träffade henne, saknat henne faktiskt för hon har varit i Estland. Efter det gick jag och M hem till mig igen. Vi såg på film och tv. Sedan gav vi varandra våra julklappar. Jag fick två t-shirts av honom. Den ena var jätte fin. Han fick björn borg kalsonger och en t-shirt. Hoppas han tyckte det var fint. Sedan gick han hem vid sju och jag åt middag med familjen och moster. Och för en stund sedan badade jag, mamma och moster i bubbel polen ute. Det var mysigt! Senare ska vi nog spela ett familjespel som jag inte minns vad det heter.


Gårdagen

Okej gårdagen löste sig till slut men den kan forfarande gå och dö för det.  Igår så träffade jag Amanda en stund, vi hade mycket att prata om och tyvär kunde vi inte vara så länge efetersom hon var sjuk och hennes kusiner skulle komma hem till dem. Satt igår gjorde jag inte så mycket annat än att sitta framför datan och så var jag duktig och städade mitt rum också. Senare  träffade jag även Emelie och även där hade vi hundra saker att prata om. Det var kul att träffa henne, eftersom vi har tappat kontakten ganska mycket. Tråkigt men sant.


22/12

Den här dagen kan gå och dö!

Julavsluning

Julavslutnings dagen kunde inte ha blivit sämre.
Vill inte gå in på varför dagen blev så dålig.
Tack för att Linda finns :) vi hade det trevligt i alla fall.

Puss på den tråkiga julavslutnings dagen!


 


År 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej eller det höll i två veckor

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nope

4. Dog någon som stod dig nära?
Mhm :(

5.Vilka länder besökte du?
Spanien och spanien

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
fattar inte (?)

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas
17 juni

8. Vad var din största framgång 2007?
I don't know

9. Största misstaget?
No idea

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej eller sjuk har jag ju varit

11. Bästa köpet?
Mina cheap monday som är sönder nu :(

12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder säkert

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja :D

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
oj det finns många

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare tror jag faktiskt

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Ingen aning

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
typ jag vet inte det heller

18. Hur tillbringade du julen?
Har inte varit jul än, men jag ska vara hemma och mysa med familjen

19. Blev du kär i år?
Jaa  :)

20. Hur många one night stands?
inga

21. Favoritprogram på TV?
DH

23. Bästa boken du läste i år?
vincent och joy eller vad det heter

24. Största musikaliska upptäckten?
bleed the sky

25. Något du önskade dig och fick?
Jaa, Marcus :)

26. Något du önskade dig men inte fick?
hmm var det säkert

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
åt middag med familjen öppnade presenter fick veta en tråkig nyhet, satt den var inte speciellt kul min födelsedag :(

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
jaa kanske det

30. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2007?
fett hardcore

31. Vad fick dig att må bra?
Vänner, Marcus, familjen och annat

32. Vad fick dig att må dåligt?
Marcus och lite andra saker

33. Vilken kändis var du mest sugen på?
höhö ingen

34. Vem saknade du?
för många

35. De bästa nya människorna du träffade?
Marcus, Linda, de i min klass och några andra

<3

Glömde berätta att igår var det min och Marcus halvårs dag!
Vi kunde tyvär inte gå på bio eller så eftersom jag var tvungen att plugga till samhällsprovet.
Men vi hade det mysigt endå!

image420

Du är det bästa som hänt!

Inget plugg

Åh vad skönt nu har jag gjort klart powerpoint presentationen och gjort samhällsprovet så idag behöver jag inte plugga. Det känns väldigt bra. Har inga fler läxor nu innan lovet, tror jag i alla fall. Samhälls provet gick kanske inte så jätte bra men hoppas att jag klarade mig i alla fall. Började plugga på det lite för sent kanske men vad ska man göra när man har 130232039 andra läxor? 

Idag så ringde moster när jag satt på bussen och frågade vad jag önskade mig och jag kom verkligen inte på någonting. Men till slut så kom jag fram till att jag önskar mig pengar, digitalkamera och en svart stol som jag sett på IKEA som skulle passa perfekt i mitt rum. Satt vi får väll se vad tomten kommer med (:

Fredag

Sitter och har historia. Ska bli klar med mitt arbete tills på Måndag så har lite panik, en power point presentation och innlämmning av sammanfattning av det jag redovisat på 1-4 sidor. Mhmhmm jag kämpar! Efter den här lektionen blir det lunch sedan svenska. På svenska lektionen ska vi på föreläsning, det är någon gubbe som skriver lyridik som ska prata och så. Låter rätt så tråkigt men bättre det en lektion kanske.
      Efter skolan ska jag hem och plugga, fast jag vet att det fömodligen inte kommer bli så men det är tanken som räknas. Sedan har jag ingen aning om vad jag ska göra. Har inga planer för helgen vilket känns lite trist :( Om jag orkar följer jag med mamma till sthlm imorn och väljer ut julklappar till mig själv. Det blir nog bäst om jag är med och bestämmer annars blir det bara fel. Men som sagt jag har två stora arbeten tills Måndag och Tisdag så jag vet inte om jag åker till sthlm.

Lucia

Altså varje gång (eller nästan i alla fall) när jag ska blogga så fungerar det inte riktigt, det börjar göra mig irreterad.

Idag så är det då lucia. Dagen började med att titta på esmu:s lucia tåg. Det var väldigt fint och bra. Mysig början på dagen! Efter det så var det idrott men jag hoppade den för att jag hade sån huvundvärk. Efter det var det meningen att vi skulle ha matte, jag och Tess gick ut till klassrummet och efter en halv timme fick vi reda på att vi inte skulle ha någon matte, typiskt! Så vi gick och kollade på Teater och Dans elevernas julspex. Det var det bästa på länge haha, föreställningen handlade om de olika inriktingarna vi har på skolan. Mycket kul var det i alla fall.

Efter skolan så åkte jag och Tess ned på stan för att jag skulle käka eftersom jag var hungrig som en hippo. Efter det köpte jag julklapp till mammi. Sedan kollade vi även när esmu sjöng och spelade på stan. Sedan tog jag fem bussen hem.

Nu ska jag börja med min historia uppgift trots att jag har huvudvärk. Ska ha power point presentation på måndag om medeltiden fördjupning vikingar och jag har inte ens börjat än. Det är INTE bra.

50582-419

Hemma

Hemma och är sjuk idag, egentligen borde jag ha pluggat hela dagen med tanke på hur mycket jag har att göra. Men det har inte blivit så. Vaknade upp tillsammans med älskling vid sju och han tog bussen till skolan. Jag gjorde mig iordning för att ta en senare buss eftersom jag hade sovmorgon. Men efter att jag duchat kände jag att jag inte var riktigt kry, ont i huvet och så vidare. Så jag bestämmde mig för att vara hemma. Gick och la mig igen och vaknde vid halv ett. När jag vaknade cyklade jag till vidio in och köpte godis, sen kollade jag klart på bridget jones 2. Det var mysigt. Sen så har jag även skrivit en önskelista idag, som ni kan få läsa eftersom den är SÅÅÅ intressant



  • Klocka från Gant
  • Svart överkasst till sängen
  • Matchande kuddar
  • Svart skrivbords stol från Ikea
  • Presentkort på urban outfitters eller topshop
  • Underkläder
  • Pengar

              Ja det är väll typ det jag önskar mig.


Dop

Igår var jag på dop dårå, kvällsdop. Det var jätte mysigt en massa tända ljus och sånt. Efter själva dopet så blev det tårta, och det är ingen hjödare för mig satt jag mådde illa efter det. Dopet var slut ungerfär vid halv elva och då åkte jag och Marcus hem till mig. Vi gjorde mat och kollade på bridget jones dagbok, haha fan vad jag älskar den filmen. Ja så såg min lördag ut!
Ciao

lördag

igår var jag hemma hos Amanda med henne och Therese. Vi såg på idol och fettade oss. Det var mysigt! Åkte hem efter det och sommnade på tre röda sekunder. Skönt.

Idag vaknade jag tidigt enligt mig och har inte gjort ett skit. så trist! försökte plugga men det tog emot att göra det på en lördag. Ikväll ska jag antingen på spinnrocken eller på dop, Marcus syster ska döpa sig. Får se hur jag gör.

Men nu ska jag spela guitar hero 3 i väntan på att bror ska komma hem med mat till mig :)


hehe bilden är ju lagom rolig

Trötter


Tre timmar sömn är inte bra. Det var svårt att ta sig upp i morse, men jag lyckades! Mina ögon var alldeles uppsvullna så jag kände mig väldigt fin, inte. Åkte till skolan men stannade inte kvar länge. Fick huvudvärk så orkade inte vara kvar. Åkte hem och sov i tre timmar.

Ikväll så ska jag se på julkalendern. Sen ska jag tvinga hit Marcus så kan han hjälpa mig med en läxa och maby han sover här.

image415
Marcus är allt bra söt när han sover ;)

Helgen som varit

Fredag: Skola som vanligt dårå, tyckte dagen gick ovanligt fort. Åkte hem och städade rummet och ducha och lite sånt. Vid fem gick jag hem till M och hade det typ tråkigt. Vi tog 6 bussen in till södertälje och träffade Danne och Linda. Sedan väntade vi på några andra som skulle komma. När dom var där tog vi tåget mot sthlm för att åka hem till Lindas kompis Cassandra. Där var det trevligt, jag och Linda blev hungriga så vi gjorde god mat och åt. Tog kvart över tolv tåget hem och sov hos M. 

Lördag: Vaknade vid halv tre, bra jobbat Emma. Var helt seg hela dagen, hyde film med Marcus och myste.

Söndag: Vaknade klockan nio och kunde inte sommna om :/ Så jag gick upp och käkade frukost och hade det allmänt tråkigt. Försökte förstå mig på spanska läxan med det gick inte så bra. Vid två åkte jag in till Södertälje med Amanda vi mötte upp Sofia och gick och käkade på nancys. Gott! Sen åkte jag hem och pluggade lite och nu ser jag på tv.

Hejdå