Tisdag

Jobbig skoldag idag enligt mig. Först engelska nationella två delar sedan samhälle, handledartid och matte. Jag är så skoltrött just nu så det är ju tur att jag slutar halv tolv imorn. I like. Men jag gillar inte att jag ska lämna in en samhälls uppgift imorgon som jag inte alls är nöjd med. Men så är det i alla fall och det måste göras! Och juste imorgon är det ju valborg fast det är ju djävligt överskattat.

Nej nu ska jag fortsätta skriva lite på arbetet. Sedan tror jag att Marcus och jag skulle se film.


I brist på annat

Lovar du att vara ärlig? kanske
Du heter: Emma
Smeknamn: Emms, Efrim, hippo höm fina va?
Låt just nu: regina spektor - samson
Om du röker: kanske
Beroende av:  musik, vänner, marcus och annat
Favoritkaraktär(er) i bok:  dono
Vem behöver du mest just nu: söööööömn
Vad tror folk om dig: dono
Stämmer det: aa
Vad får du oftast komplimanger för: mina kläder, ögon och aa typ de
Vad säger du för att imponera på någon: Tja är du här ofta eller?
Hur imponerar man på dig: är sig själv, rolig och social

Brukar du skratta för dig själv?
ja :)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? jag är på väg hem, ringer sen babe :)
Vilken är din favoritmålning? ingen aning
Vart bor du: nykvarn
Trivs du där: yes
Festar du mycket:  nej
Vad har du för mobiloperatör: comviq
Är du allergisk mot något: aa vissa människor

Nästa mål i ditt liv:
högskola
Hur svarar du i mobilen: beror på vem som ringer

Vem ringde du senast:
Marcus
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: typ jag ska försöka att inte somna om
Antal sömntimmar i natt: 6
Sov du ensam: aa :(
Tycker du om din pappa: yes

Brukar du komma i tid: självklart
När mår du bra: inte så bra, drar hem efter den här lektionen
När blev du fotad senast: öhm typ måndags på medieproduktionen
Vanligaste färg på dina kläder: svart
Vad tycker du om fötter: blää
Är du smart: ibland
Är du aktiv i skolan: Ja ibland
Vem/vilka saknar du just nu: Linda!!!

Favorit dryck på morgonen: drick yogurt
Rakar du benen: mm
När brukar du gå och lägga dig: vid 10 eller 11 på vardagarna
Är du blyg: beror på
Sysslar du med någon idrott: njaa
Vill du hellre ha mail än brev:  brev är roligare
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja kanske
Har du spytt offentligt: mhm :(
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: ha sex
Använder du stjärnor eller kajal: kajal i så fall
Vem/vilka betyder mest i ditt liv? : familjen, vänner
Är du bortskämd: Nej


:(

Jag vet inte vem utav er som sårar mig mest. Förmodligen är det ni alla. Jag förstår inte hur man kan vara så djävla patetisk som dig. Är du tvungen att klanka ned på andra för att känna dig bättre själv?


Parkway drive

Har ju glömt berätta om parkway drive konserten jag var på i Tisdag. Fast det finns inte så mycket att berätta förutom att det var väldigt bra.

blev inte många bilder alls, kameran dog :(

Fredag

sitter på veckans näst sista lektion, nämligen svenska. Håller på att skriver ett arbete om komparativ politik, mhm ni hör ju själva vad roligt det låter. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra. Vet inte alls vad jag ska göra i helgen och det gör mig lite sur, jag vill nämligen ha mina helger planerade. Men men, får väll hoppas på att jag får en bra helg ändå.

mysig söndag

igår var det en väldigt bra söndag för ovanlighetens skull. vaknade upp hos Amanda och det var jätte fint väder ute. Vi gjorde god lunch och satte oss ute i solen och åt. Vid tre cyklade vi ner till centrum och träffade Ante, Marcus och Emelie. Vi satt i solen och åt glass. Väligt mysigt! Vid sju tiden gick jag hem och käkade och vid åtta kom Marcus till mig. Vi firade nämligen hans födelsedag igår eftersom vi ska på parkway drive på Tisdag (hans födelsedag) Han fick en kofta. choklad och ett kort jag gjort själv. snäll jag är :) sen låg vi och tittade på andra avenyn och myste.

Jag älskar dig Marcus <3

lördag kväll

sitter hemma hos Amanda och väntar på att tiden ska gå. Ska snart cykla och möta upp några söta prickar för att sedan grilla korv, mysigt!

Igår så var jag med Marcus, vi skulle gå på bio men det gick ingen bra film så vi såg på film med hans mamma istället. Fast den var inte bra den heller. Vid halv elva gick vi hem till Amanda och spelade spelet barbro, det var kul. Sedan tog vi ett bussen hem till Marcus igen och soooooov.

<3

image492

måndag

då var det måndag igen och jag är tillbaka i skolan. I helgen har jag inte gjort så mycket, i fredags var jag med Emelie och Therese. Vi lagade middag och åt hemma hos Emelie, mys! Drog hem runt tolv och somnade på tre röda sekunder. På lördagen vaknade jag tidigt (halv 10) gick upp och gjorde ingenting. Senare på kvällen drog jag hem till Emelie där även Veronica och Amanda var. Bi tittade på gamla bilder och skrattade. Sedan vid elva mötte jag Marcus och vi gick hem till mig och sov.

jag slutar om typ en timme för jag ska inte gå på spanskan idag. Jag ska åka till vårdcentralen och ta spruta :O och ni vet inte hur rädd jag är för sprutor. Svimmar av stick i fingret liksom. Aja Marcus är söt och ska följa med mig och hålla min hand. Tur de! Nej nu ska jag försätta fixa min Warhol bild i photoshop, har nämligen digitalt foto just nu.



Måndag

och så var det måndag igen och helgen är över. Trist! Helgen var lungn, (för lungn) i fredags gick jag hem till Amanda vid sex. Vi gjorde inte så mycket pratade och flummade. Sedan vid åtta tog vi bussen till centrum, lata som vi är. Gick hem till Marcus där även Ante var. Jag fick göra en låt hemma hos Marcus. Eller han fick hjälpa mig ganska så mycket. Sedan  kollade vi på tv och så. Sedan gick jag och Marcus på en promenad när Ante och Amanda skulle hem och sedan gick vi hem till mig och sov.

I lördags åkte vi till kyrkan för att Marcus syster komfimerade sig. Sen åkte vi hem till honom och åt tårta och så. Senare på kvällen drog vi hem till Fredrik fast det var inte så kul så vi drog hem ganska tidigt.

Plutten

image490
Titta vilken söt liten plutt som finns på torekällberget :D